Hongkong gate

Stor-Kina

Misjonssambandet startet arbeidet i Kina i 1891. Siden den gang har det skjedd store endringer, både i arbeidet og i området. Stor-Kina omfatter Misjonssambandets virksomhet i Kina med Hongkong og Macao, samt Taiwan.

Arbeidet blant kineserne har alltid vært prioritert i Misjonssambandet. Gjennom mange år stod misjonærer i et stort arbeid i Kina, og etter revolusjonen i 1949 fortsatte Misjonssambandet sitt arbeid blant kinesere både i Taiwan, Hongkong og Macao.

Nå har arbeidet på disse feltene nådd en fase der etablerte nasjonale kirker har tatt over ansvaret, og misjonærene er integrert i kirkens arbeid.

 

Endrede rammer og arbeidsområder

Situasjonen i Kina har forandret seg mye de senere årene. Misjonssambandet arbeider aktivt med å finne arbeidsområder i Kina innenfor de politiske rammer som finnes i landet i dag.

Vi er involvert i strategiske oppgaver i de forskjellige områdene innen Stor-Kina, og det er fortsatt et mange muligheter for samarbeid og støtte.

 

Støtte og inspirere

I vår tjeneste mellom det kinesiske folk må vi støtte og inspirere våre kristne trossøsken og medarbeidere i regionen for at vi sammen kan nå enda videre ut til dette store folket med Guds ord.

Adresse

NLM, 1/F, Shek On Bldg, 8 Chun Yan St. Wong Tai Sin, Kowloon, Hong Kong

Kontakt

E-post: maolsen@nlm.no Telefon: +852 2324 0128