Unge japanske kvinner leker på stranden.

Siembra – fast givertjeneste for ungdom

Siembra er ungdommer som hjelper ungdommer! Som Siembra-giver er du med på å støtte Norsk Luthersk Misjonssambands arbeid for barn og unge i Asia, Afrika, Sør-Amerika og Norge.

Hva er Siembra?

Siembra er NLM og NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. Pengene går til NLMs arbeid for barn og unge i Asia, Afrika og Sør-Amerika.

Bli fast giver, gi en enkeltgave eller tips ungdomslaget ditt om å ha Siembra som sitt misjonsprosjekt. Din gave er viktig! Ta kontakt med info@nlm.no for mer informasjon.

 

Siembra betyr «å så». Når du gir, er du med på å så. Som fast giver støtter du arbeidet til Norsk Luthersk Misjonssamband i Asia, Afrika, Sør-Amerika og Norge.

Når du gir til Siembra kan flere barn og ungdom få møte Jesus. Takk!

 

Glimt fra arbeidet

Gjennom Siembra er du med på å gi barn og unge både i Norge og over hele verden gode kristne forbilder. Gjennom utdanning og kursing utrustes kristne ledere til å være gode veiledere for den oppvoksende generasjonen. Du bidrar også til at barn og unge får muligheter til å engasjere seg og vokse og utvikle seg som troende. Og ikke minst støtter du mange ulike prosjekter som gir barn og unge en opplevelse av å være sett og verdsatt for den de er.

Her er noen glimt fra det varierte arbeidet du som Siembra-giver er med på:

 

Som ung er det viktig å ha kristne forbilder og veiledere.

  • I Peru har NLMs misjonærer undervist studenter ved Setela og drevet leirarbeid i flere år. Anita møte Jesus som seksåring på grunn av misjonærene som kom til hennes nabolag.  
  • I Indonesia utruster lokalt ansatte barne- og søndagsskolearbeidere. De har slagordet «Kids for Christ» og gir ut bøker og søndagsskolehefter til bruk i kirkene og bøkene selges og distribueres i hele Indonesia.

 

Å bruke sine evner i lokalt barne- og ungdomsarbeid, kan være trosstyrkende og trosutviklende. NLM ung ønsker at unge skal få bruke sine evner i det lokale kristne arbeidet.

  • I Japan har NLM drevet kristent arbeid i den lokale kirken i flere år. Det er flere unge som engasjerer seg. En forteller at hun lærte å spille piano i kirken og er nå med som lovsangsleder på leir!
  • I Etiopia er det fortsatt folkegrupper som ikke har hørt om Jesus, og NLM støtter evangelister i dette området.

 

Vi vet alle at det er viktig å føle seg sett og verdsatt. Å ha en fritidsaktivitet eller få mulighet til å studere sitt lokale språk eller få en utdannelse, kan endre liv og livskvalitet.

  • I Mongolia er det lite fritidstilbud for barna når de ikke er på skolen. Derfor vandrer mange skolebarn rundt uten noe å gjøre, mens foreldrene er på jobb. Dette kan føre til at barna bruker denne fritiden til dårlige aktiviteter. I Khovd driver NLM leksehjelp og lek.
  • I Indonesia bidrar NLM med å arrangere ulike fritidsaktiviter på et barnehjem. Irene Anastasia som er 11 år gammel, er takknemlig for denne muligheten.