Jente knyter klatretau

Aktiviteter 2024

Dette er årets aktiviteter.

 

 

Vann og strand

Bedre sørlandssommer skal man lete lenge etter! På Drottningborgs private strand kan vi friste med blant annet vannski, wakeboard, tube, slakkline, bading, volley, chilling, generelt god stemning, og ikke minst ledere med et unormalt godt humør!

Tidspunkt: tirsdag, onsdag og torsdag

      

Beachvolleyball

Sommer, sol, og leir blir ikke det samme uten beachvolleyball! Bli med på turneringen og spill mot flere andre volleyballglade deltagere i sommersola.

Tidspunkt: tirsdag, onsdag og torsdag

 

Padel-tennis

Padel-tennis er en av verdens mest voksende idretter, det er vanlig tennis bare inne i et bur. Vi reiser til Lillesand for å spille padel-tennis. Om du kan det eller aldri har spilt før er du hjertelig velkommen til å prøve, våre ledere vil gi alle et lite hurtigkurs før vi sammen spiller noen timer. Vi ønsker å tilby noe ekstra for de eldste så på tirsdagen vil det vli forebeholdt de eldste på denne aktiviteten. På onsdagen er den åpen for alle!

Pris: 200,-

Tidspunkt: tirsdag og onsdag  

    

Frisbeegolf

Drotttningborg har en helt egen frisbeegolfbane. Her kan du få prøve deg på forehand, backhand, putting, birdie og bogey. Uansett om du har hørt disse ordene før eller ikke, så har vi ledere som kan lære deg teknikker eller som kan bli knust av dine skills.

Tidspunkt: tirsdag, onsdag og torsdag

 

Kreativt verksted

På kreativt verksted får du mulighet til å slippe den kreative siden av deg løs, samtidig som en kan bli bedre kjent med flere andre kjekke deltagere.

Tidspunkt: tirsdag og onsdag

   

Paintball

Dette er aktiviteten som virkelig får adrenalinpumpa til å gå og som krever mot, taktikk og godt samarbeid. Er du klar?

NB: TA MED FORESATTES UNDERSKRIFT FOR DELTAGELSE. 

Pris: 215,-

Tidspunkt: onsdag og torsdag    

   

Fotball

Hva er vel bedre enn å knytte på seg fotballskoene og få oppleve en av sommertreffs klassikere? Grønt kunstgress, sol, teknikk, spill og svette. Dette er det lett å bli hekta på. 

Tidspunkt: tirsdag, onsdag og torsdag

        

Klatring

Dette er aktiviteten for deg som trives i høyden og stoler på at tauet holder! Har du sele eller tau, så ta det gjerne med!
Tidspunkt: tirsdag og onsdag    

     

Boblefotball

Med boblefotball blir det fort knall og fall, men moro er det. Bli med!

Tidspunkt: tirsdag, onsdag og torsdag

    

Golf

Her er du velkommen om du er nybegynner eller har spilt før. Hvem vet, kanskje er du Norges nye Viktor Hovland?

Pris: 50,-

Tidspunkt: tirsdag og onsdag    

     

Fun & games

Funky chicken, bøtteleken, Frisbee-ultimate, ligretto eller sjakk. Det er bare kreativiteten som setter grenser for hva som du kan finne på! Hit er du velkommen om du trenger en pause eller om du er gira på en lek. Her snakker vi FUN & GAMES!

Tidspunkt: tirsdag, onsdag og torsdag

   

Dans

Hip hop, klassisk, jazz! Vi har fått med oss gode danseinstruktører som kan koreografere og lære vekk litt til både dem som har danset mye før eller som har lyst å prøve seg. Sving deg rundt og bli med!

Tidspunkt: tirsdag, onsdag og torsdag

  

Her er det bare å begynne å glede seg!

Hva gleder du deg mest til?

(Forbehold om endringer.)