Kvinne leser i Bibelen

PULS – unge voksne

PULS er et nytt tilbud til unge voksne, der hensikten er å gi deg et meningsfullt pusterom i hverdagen.

Lengter du etter bedre rutiner for å leve nær Jesus i hverdagen? Lurer du på hva Gud ønsker at du skal bruke livet ditt til akkurat nå? Slike spørsmål tror vi du kan finne svar på i løpet av PULS-helgene. 

   

Dette kan du forvente på alle våre arrangement: 

  • Tid til å bli bedre kjent med Gud og deg selv 

  • God mat 

  • Samtaletilbud 

  • Livsnær og praktisk undervisning 

  • Smak av retreat, med noe stilletid og Jesusmeditasjon 

  • Tid til søvn og egentid 

  • En ramme for dagen, med morgenbønn og kveldsbønn 

  • Gode turmuligheter i vakker skjærgårdsnatur 

  • Akustisk lovsang og fellesskap med hverandre 

  • Mobilfri sone 

  

Hvem 

Unge voksne (23-40 år) fra hele landet 

  

Hvor 

Solbukta i Fredrikstad (Vi tilbyr henting på tog/buss/flybuss) 

  

Hva 

Skoleåret 22/23 arrangerer vi fire uavhengige helger, med litt ulik lengde og tematikk. Det er mulig å være med på en eller flere: 

  

Bønn, 3. – 6. november (Uke 44)

Dette er den første av to langhelger dette skoleåret.

Denne helga får du muligheten til å lytte til undervisning og kveldsandakter om bønn, og samtidig gå noen egne skritt på veien i ditt eget bønneliv. Hva ønsker du å lære mer om, erfare mer av og arbeide med å få inn som slitesterke vaner i din hverdag med Jesus? På PULS ligger alt til rette for at du skal finne svar, lytte til andres erfaringer og bli møtt av Gud - både i fellesskapet og i stillheten.

I undervisningen møter du Victoria Bø og Jørn Martinsen. På kveldssamlingene deltar blant annet Tove Stang Karlsen. Victoria Bø er aktuell med en ny bok "I bønnens landskap", og denne vil vi også selge på arrangementet.

Det er også tilbud om samtale, der du kan ta med konkrete spørsmål, eller bare komme for å få en god prat og bli bedt for. 

Dagene er rammet inn av de faste elementene for alle PULS-arrangement (se over).  

Bidragsytere: Victoria Bø, Jørn Martinsen, Tove Stang Karlsen, Ingri og Lars Martin Vik, Maria Celine Lundeby og samtalepartnere.

Pris: 2800,-

Pris med reiserabatt*: 2300,-

Prisen inkluderer full kost (tre middager) og overnatting i dobbeltrom. Kjærester og forlovede par blir tildelt rom hver for seg, med en annen av samme kjønn. Tillegg for enkeltrom 300,- 

Oppstart fredag 3.11 kl 18 (fleksibel ankomst fra 17). Ferdig søndag 6.11 kl 1430. 

Påmeldingen er åpen. Se Facebookarrangement for mer informasjon. Meld deg på her.

  

* Prisen gjelder for deltakere som ikke bor på østlandet (Misjonssambandet øst), og gis for å anerkjenne at deres reisekostnader vil være høyere enn for de som bor nærme. 

   

PULS Hjemme,  6. – 7. januar (Uke 1) 

Etter ønske fra fjorårets deltakere tilbyr vi en kortere hjemmebasert PULS-helg. Arrangementet skjer på Zoom og der du er. Vi veksler mellom lovsang, andakt, bønn og undervisning i fellesskap på Zoom, og at du kan bruke det tilsendte heftet og boka til ulike programposter hjemme.

Mer informasjon om tema og bidragsytere kommer i løpet av oktober.

 

Oss To,  24. – 26.mars (Uke 12) 

PULS inviterer unge par til ei helg med hvile, fellesskap, undervisning som styrker forholdet, forkynnelse og lovsang. Helga er for alle par, under 40 år (ingen nedre aldersgrense) – enten dere er kjærester, forlova eller gift. 

Svein og Greta Strand, begge sjelesørgere i Misjonssambandet, underviser denne helga. Noe av tiden er satt av til livsnær og viktig undervisning om tema som er relevant for å bygge et enda bedre parforhold - det kan alltid bli enda litt bedre! Utenom dette blir det god mat, lovsang, forkynnelse, og god tid til å være bare dere to sammen. Vi legger til rette for felles tid rundt en bibeltekst, og/eller dere kan for eksempel bruke tiden til å gå en tur eller bare slappe av. Det er også tilbud om samtale, der du kan ta med konkrete spørsmål, eller bare komme for å få en god prat og bli bedt for.  

Dagene er rammet inn av de faste elementene for alle PULS-arrangement (se over).   

Bidragsytere: Svein og Greta Strand, Jon Gaustad, Harald Tjervåg (flere bidragsytere annonseres fortløpende på Facebook-arrangementet) 

Pris: 3400,- per par (i 2022, justert 2023-pris oppdateres snart)

Pris med reiserabatt*: 2900,- per par (i 2022, justert 2023-pris oppdateres snart)

Prisen inkluderer full kost (tre middager) og overnatting i dobbeltrom. Kjærester og forlovede par blir tildelt rom hver for seg, med en annen av samme kjønn. Tillegg for enkeltrom 300,- 

Oppstart fredag 24.3 kl 18 (fleksibel ankomst fra 15). Ferdig søndag 26.3 kl 15. 

Påmeldingen åpner 2.1 kl 12. Du finner arrangement og mer informasjon på Facebooksiden PULS Unge Voksne. 

* Prisen gjelder for deltakere som ikke bor på østlandet (Misjonssambandet øst), og gis for å anerkjenne at deres reisekostnader vil være høyere enn for de som bor nærme. 

 

Langhelg PULS, 20. – 23.april (Uke 16)

Mer informasjon om tema og bidragsytere kommer i løpet av desember. Rammene vil ligne november-helga.