Kvinne leser i Bibelen

PULS – unge voksne

PULS er et nytt tilbud til unge voksne, der hensikten er å gi deg et meningsfullt pusterom i hverdagen.

Lengter du etter bedre rutiner for å leve nær Jesus i hverdagen? Lurer du på hva Gud ønsker at du skal bruke livet ditt til akkurat nå? Slike spørsmål tror vi du kan finne svar på i løpet av PULS-helgene. 

  

PULS - Mann, 21. - 23. april (uke 16)

PULS - Mann er for menn mellom 23-40 år. Vi inviterer for første gang til en spennende og utviklende helg med fokus på tema som Kjønnsforskjeller –  Karakterutvikling og Brorskap. Det er svært verdifullt at vi gutter møtes for å praktisere tro og styrke hverandre i vår Gudgitte mannsidentitet! I god PULS-stil varierer programmet mellom god undervisning, lovsang, stilletid, aktiviteter og veldig god mat.  

Einar Helgaas og Andreas Skjelde fra MANNSpodden gjester oss med undervisning og samtaler, samt en dynamisk "Grill MANNSpodden"-økt.    

Dette er helgen for deg som vil vokse som en Guds mann, og utvikle et bærekraftig Brorskap.

Oppstart fredag 21.4 kl 18 (fleksibel ankomst fra 15). Ferdig søndag 23.3 kl 15. 

Programmet for helgen finner du her

Pris: 2400,-

Pris med reiserabatt*: 1900,-

Prisen inkluderer full kost (tre middager) og overnatting i dobbeltrom. 

Betaling for PULS-helga skjer med faktura på e-post i etterkant av helga. Ved avmelding etter 5.april kommer et gebyr på 400,-

* Prisen gjelder for deltakere som ikke bor på østlandet (Misjonssambandet øst), og gis for å anerkjenne at deres reisekostnader vil være høyere enn for de som bor nærme. 

Påmelding her