Fellesskap sørvest

Fellesskap sørvest 2024

Lørdag 1. juni arrangeres Fellesskap sørvest med årsmøte i IMI Forum. Fellesskap sørvest er det nye navnet på det som før var Regionmøte (RM).

Evaluering av Fellesskap 2024

Dersom du var til stede under arrangementet 1. juni vil vi gjerne høre fra deg om hvordan du opplevde dagen. Evalueringskjema.

 

Hjertelig velkommen til årets storsamling i Misjonssambandet sørvest! Velkommen til forkynnelse, lovsang, felleskap og temasamling. I løpet av dagen skal vi velge hvem som skal lede arbeidet det kommende år. Forelegget vil bli lagt inn her når den er klar. 

IMI Forum ligger på Tjensvoll i Gunnar Warebergs gate 15.

 

Innmelding av utsendinger

Hvem kan være utsending til regionårsmøtet? Hver forening/forsamling/misjonslag/kan velge to utsendinger til regionårsmøtet. Foreninger/forsamlinger/misjonslag med over hundre skrevne medlemmer kan sende tre utsendinger, og deretter én for hvert hundre medlem. Registrerte NLM-kontakter kan også møte med stemmerett. Utsendingene må være fylt 15 år.

Innmelding av utsendinger (frist 30. mai).

 

Forelegg

Forelegget er oppdatert med sak 5, lovendring i tre spalter (inkludert normallovene). For enklere oversikt over disse er det også egen fil der denne saken kan skrives ut i breddeformat.

Forelegg.pdf

Forelegg til hjemmeutskrift.pdf

Sak 5 lovendring i brede kolonner.pdf

En gruppe utsendinger har sendt inn et alternativt forslag til vedtak på sak 5:
Sak 5 Nytt forslag til vedtak.pdf

 

Program

s
PROGRAM:Fellesskap sørvest Unsplash

 

Aktiviteter for barn

Vi ønsker at Fellesskap sørvest skal være en storsamling for hele familien. Derfor legger vi til rette for aktiviteter som barna kan være med på under årsmøtet. Klikk her for å se muligheter og påmelding. Påmeldingsfrist er 22. mai kl. 14.00.

Tidspunkt

torsdag 31. desember 2099

Adresse

Gunnar Warebergs gate 15, 4021 Stavanger