Forsamling lovsynger

NLM trossamfunn

Norsk Luthersk Misjonssamband tilbyr en kirkerettslig tilknytning til organisasjonen gjennom innmeldelse i NLM trossamfunn. Her finner du brosjyre, vedtekter og relevante skjemaer og blanketter.

Medlemsskap i NLM trossamfunn er et tilbud til deg som opplever at ditt lokale NLM-fellesskap fungerer som ditt åndelige hjem og menighet, eller som ønsker en formell tilhørighet til organisasjonen fordi du deler NLMs trosgrunnlag.

Vi tilbyr derfor dette gjennom innmelding i NLM trossamfunn.

NLM trossamfunn administreres av NLM Norge ved NLMs hovedkontor i Oslo.

Kontaktperson: Fanney Ingadóttir, administrasjonsleder NLM Norge

 

Les mer om NLM trossamfunn her.

 

Under finner du brosjyre om NLM trossamfunn samt skjemaer for innmelding i NLM trossamfunn og utmeldingsblankett.

Får du ikke åpnet filene? Klikk her for å laste ned Acrobat Reader (gratis PDF-program).

Ønsker du å få tilsendt brosjyren om NLM trossamfunn i posten? Send oss en epost på trossamfunn@nlm.no! (Husk å skrive hva det gjelder, og inkluder ditt navn og adresse.) 

 

NB!

Før man melder seg inn i NLM trossamfunn, må man selv sørge for å melde seg ut av eventuelle andre kirkesamfunn. For medlemmer i Den norske kirke er det nå mulig å sjekke medlemsskap og melde seg inn/ut av kirken på nett. Klikk her for å administrere medlemsskap i Dnk. (Ekstern lenke)

Når man melder seg inn i NLM trossamfunn, har man anledning til å oppgi hvilket misjonsfellesskap man tilhører. Man må gi samtykke til at leder av misjonsfellesskapet får informasjon om medlemskapet i trossamfunnet.

Fra juni 2023 kan medlemmer selv endre tilknyttet misjonsfellesskap på Misjonssambandets Min side slik:

Logg inn > klikk tre prikker ved medlemskap > Rediger > velg Tilknyttet gruppe > Lagre.

Endring av tilknyttet fellesskap innebærer at du gir samtykke til at leder av dette misjonsfellesskapet kan få informasjon om ditt medlemskap i trossamfunnet.

Brosjyre

Skjemaer

Vedtekter og uttalelse