Grafikk, silhuett av mann som ser ut vindu mot bylandskap med moské

Lokale «Hemmelig kirke»-arrangementer 17.-19. mars

Helgen 17.-19. mars 2023 oppfordrer Misjonssambandet små og store fellesskap å arrangere «Hemmelig kirke». Dette arrangement setter ekstra fokus på de forfulgte og minst nådde folkegruppene vi jobber blant i Norge og internasjonalt.

!! Scroll ned for ressurser, eller klikk her !!

Mange av oss i Misjonssambandet har et stort hjerte for arbeidet blant de forfulgte og de minst nådde folkegruppene rundt i verden.

Samtidig kan det være utfordrende i de lokale fellesskapene våre å finne gode måter å løfte opp og informere om arbeidet Misjonssambandet driver blant disse gruppene, siden det er sensitivt og derfor vanskelig å finne gode ressurser.

Helgen 17.-19. mars 2023 vil Misjonssambandet gjennom et arrangement kalt «Hemmelig kirke» sette ekstra fokus på de forfulgte og minst nådde folkegruppene vi jobber blant, både på misjonsfeltene og i Norge.

Vi oppfordrer deg som er del av en forsamling, en husgruppe eller en annen type fellesskap i Misjonssambandet, til å ta initiativ til å lage et «Hemmelig kirke»-møte eller -samling denne helgen, slik at arbeidet blant de forfulgte og minst nådde kan løftes opp over hele organisasjonen denne dagen.

I utgangspunktet legges det opp til søndag 19. mars, men man kan gjerne arrangere det en annen dag.

«Hemmelig kirke» utgjør også startskuddet for den årlige bønnekampanjen «30 dagers bønn for verdens muslimer», som begynner uka etter, og varer gjennom ramadan.

   

Ressurser til Hemmelig kirke:

Vi har utviklet et opplegg for møte og seminarer som gjerne kan benyttes, enten hele eller deler av opplegget.

Opplegget inkluderer et søndagsmøte inkludert tale (video, vises på storskjerm) og intro-episode til visning på søndagsskolen. Fellesskapet må selv stille med møteleder og supplere med allsanger, samt aktiviteter for søndagsskolen.

I tillegg har vi to seminarer med flere video-innslag og samtaleopplegg. Krever seminarvert/seminarleder.

Last ned:

Powerpointen inkluderer slides med linker til filmer på nett. Vi anbefaler likevel at disse lastes ned og spilles av direkte fra maskin.

Under seminarene refereres det til "4-rom-konseptet". Dette forklares helt kort, men om seminarleder ønsker å presentere dette litt grundigere, kan man ta utgangspunkt i dette dokumentet. (Oppdatert 28.02.)