Jordvei snor seg oppover åslier

Korttidspersonell til Sør-Omo, Etiopia

Misjonssambandet søker etter utsending med teologisk/missiologisk kompetanse til medvandring og undervisning i Sør-Omo i Etiopia.

Misjonssambandet startet opp arbeid i Etiopia i 1948 og samarbeider i dag med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst nådde folkegruppene i landet. Misjonssambandet har per 2023 12 utsendinger i Etiopia.   

  

Vi søker nå:

Korttidspersonell til Sør-Omo

i 3 til inntil 6 måneder i 100 % midlertidig stilling.

  

Arbeidsoppgaver

 • Veiledning og medvandring med evangelister, prester o.l. tilknyttet menigheter veiledning og
 • Undervisning i menigheter og på bibelskole

  

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse, gjerne teologi
 • Erfaring med bibelundervisning
 • Du må kunne amharisk eller andre etiopiske språk
 • Kjennskap til organisasjonen
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

   

Vi forutsetter at søker bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med Misjonssambandets formål og verdier i samsvar med ”Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband”.

  

Krav om godkjent politiattest iht. politiregisterforskriften §34 og politiregisterloven §39-1.

Kontraktsvilkårene for utestasjonerte er betinget av medlemskap i norsk folketrygd. Ansatte som mangler medlemskap, kan bli vurdert til en ansettelse på særskilte vilkår.

   

Vi kan tilby

 • Meningsfulle oppgaver
 • Ordnede arbeidsforhold
 • Lønn etter Misjonssambandets regulativ
 • Volontøroppgaver til ektefelle kan vurderes

   

For spørsmål eller informasjon, kontakt regionleder Lamessa Endalew (lendalew@nlm.no) eller stedlig representant i Østlige Afrika Kristoffer Krohn Sævre ( ksaevre@nlm.no).

    

Søknad sendes på eget søknadsskjema. Benytt feltet nederst på denne siden for å få tilsendt skjema.

       

Søknadsfrist: Søknader vurderes fortløpende

Tiltredelse: Etter avtale

 

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

  1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
  1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
  1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.

 

Få tilsendt søknadsskjema

Ved å fylle inn epost-adressen din under, vil du få tilsendt mer informasjon og lenker til relevante skjemaer for den videre søknadsprosessen.