Baking

Drifts- og kjøkkenleder - Gautestad Fjellstue

Misjonssambandet sør søker en engasjert og dyktig drifts- og kjøkkenleder i 60 % fast stilling til Gautestad Fjellstue.

Gautestad Fjellstue har en rik historie, ligger idyllisk plassert i Evje- og Hornnes kommune, og driver virksomhet knyttet til arrangement og overnatting. Gjennom året leies stedet ut til populære barne- og ungdomsleirer, menighetsweekender, retreat og andre arrangementer i regi av ulike organisasjoner og aktører.

Gautestad Fjellstue er et godt utgangspunkt for skog- og fjellturer til alle årstider. I de naturskjønne og fredelige omgivelsene her finnes det flotte muligheter for både rolige dager og aktiviteter ute i det fri, som blant annet vandring, sykling, ski, kano og fiske. Området byr også på et rikt dyreliv og muligheter for bær- og sopplukking. Gautestad Fjellstue drives i samarbeid med Evjetun, og begge leirstedene er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband.

 

Vi søker nå en engasjert og dyktig person til stillingen som

Drifts- og kjøkkenleder

60 % fast stilling

   

Sentrale oppgaver:

  • Daglig drift og vertskap på Gautestad Fjellstue.
  • Booking og kontakt med kunder.
  • Overordnet ansvar for vedlikehold og videreutvikling av Gautestad Fjellstue.
  • Administrative oppgaver.
  • Kjøkkenledelse og tilberedning av måltider for gjester.

 

Ønskede egenskaper:

Vi ser etter en person som kan lede driften og videreutviklingen av Gautestad Fjellstue med et tydelig kristent ståsted. Vi er åpne for ulike erfaringer og kompetanser, da behovene er mangfoldige på et sted som Gautestad Fjellstue.

Det finnes også en spennende mulighet for å utvide stillingen til en større prosentandel dersom du har kompetanse og erfaring innen salg og markedsføring. Denne delen av stillingen vil da inkludere arbeid for både Evjetun og Gautestad Fjellstue, og gi deg en større rolle i organisasjonens vekst og utvikling.

 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring/utdannelse.
  • Evne til å jobbe selvstendig og skape et godt miljø rundt seg.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

 

Forutsetninger:

Vi forutsetter at søker bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med Misjonssambandets formål og verdier i samsvar med «Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband». Lønn etter Misjonssambandets regulativ.

   

Hva vi tilbyr:

  • En meningsfull jobb i vakre omgivelser.
  • Mulighet til å påvirke og videreutvikle et viktig sted for mange.
  • Fleksibilitet til å utvide stillingen basert på din kompetanse innen salg og markedsføring.
  • Et godt arbeidsmiljø med støtte fra engasjerte kolleger.

  

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Patrik Alesand (Tlf.: 455 11 040).

 

Skriftlig søknad kan sendes til patrik@pafoal.com.  

 

Søknadsfrist: 30. juni.

Tiltredelse: Etter avtale.   

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

    1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
    1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
    1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.