Ungdommer i silhuett

Lærere IT-fag & naturfag/realfag - Lundeneset vgs

Lundeneset vgs søker lærere i IT-fag og naturfag/realfag fra høsten 2024.

Lundeneset VGS er en kristen friskole med internat i Ølensvåg. Skolen tilbyr programområdene Studiespesialisering, Salg, service og reiseliv, Informasjonsteknologi og medieproduksjon og Påbygging til generell studiekompetanse. Skolen er eid og drevet av Misjonssambandet (Norsk Luthersk Misjonssamband).  

   

Vi søker nå:

Lærere i IT-fag og naturfag/realfag 

Vi har fra høsten 2024 ledig stilling/stillinger innenfor følgende fag: IT-fag og naturfag/realfag. Andre fag kan også være aktuelle. 

  

Vi ønsker oss lærere som

  • vil være med og utruste morgendagens samfunnsbyggere. 
  • vil engasjere deg i å videreutvikle skolen med et godt faglig og sosialt miljø. 
  • identifiserer deg med skolens verdigrunnlag og ønsker å fremme skolens kristne mål. 
  • vil ta del i sosialpedagogiske oppgaver og det kristne arbeidet på skolen. 
  • ønsker å gjøre en forskjell i livet til elever og kollegaer. 

Utdanning, referanser og personlig egnethet vil bli vektlagt. Fagfordeling og stillingsprosent blir drøftet med aktuelle søkere. Stillingen kan kombineres med andre oppgaver.

 

Du må kunne arbeide aktivt for å fremme skolens visjon og kristne målsetting og delta i det sosialpedagogiske arbeidet. Misjonssambandets verdidokument ligger til grunn for stillingen. Det vil derfor kunne bli innhentet opplysningar om dette i tråd med Arbeidsmiljøloven § 13 og Diskrimineringsloven § 7. Den som tilsettes må legge frem politiattest, jfr. Privatskoleloven § 4-3.   

  

Vi kan

  • tilby et spennende kollegafellesskap i et stimulerende internatskolemiljø med rike muligheter og positive medspillere, både blant elever og personale. 
  • tilby lønn etter avtale. 
  • være behjelpelig med å skaffe bolig dersom det behøves.

  

For spørsmål eller informasjon kontakt rektor Gustav Løge Fosse, glfosse@lvs.no tlf 970 88 079 eller undervisningsleder Arlene Pedersen, apedersen@lvs.no tlf 990 99 875

 

Søknad, CV og referanser sendes:

Søknad på eget skjema som sendes til Lundeneset VGS AS, Lundanesvegen 37, 5582 ØLENSVÅG eller på e-post: post@lvs.no

 

Søknadsfrist: Snarest!

Tiltredelse: August 2024

  

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

    1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
    1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
    1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.