Barn og unge leker ved bord

Barne- og familieleder - Salem Bergen

Salem Bergen søker barne- og familieleder i 20-30 % vikariat.

Salem misjonskirke, NLM Bergen er Norsk Luthersk Misjonssambands (NLM) menighet i Bergen. Salem er et dynamisk felleskap med et omfattende arbeid blant barn, unge, studenter og voksne, og med en egen frivilligsentral. Holder til i funksjonelle lokaler midt i Bergen Sentrum, som også leies ut som konferansesenter. Menighetens visjon summeres opp i disse kjerneordene: vinne, bevare, utruste, sende – til Guds ære!

 

Brenner du for at barn og unge skal møte Jesus og vokse i troen? Drømmer du om å lede og videreutvikle et pulserende menighetsfelleskap?

Salem søker nå:

Barne- og familieleder

i 20-30 % vikariat fra 15.08.24 til 15.08.25

  

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Lede søndagsskole- og tweensarbeidet i Salem.
  • Ansvar for rekruttering, oppfølging og utrustning av frivillige medarbeidere.
  • Administrering av dåp i Salem.
  • Utvikle menighetsarbeid og strategi i samarbeid med øvrig stab.

  

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Være genuint opptatt av ulike typer mennesker.
  • Ha en god forståelse av hvordan et nådegavebasert fellesskap bygges. 
  • Det blir lagt stor vekt på personlig egnethet.

  

Du vil bli en viktig medspiller i en engasjert og dyktig stab, og pastor vil bli din nærmeste overordnede. For mer informasjon om Salem, se www.salem.no

  

Det forutsettes at kandidaten bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med Misjonssambandets formål og verdier.

Søker må legge frem godkjent politiattest.

Lønn i henhold til Misjonssambandets regulativer.

  

For mer informasjon om stillingen kontakt barne- og familieleder, Kristin Sætre Odeh, E-post: kodeh@nlm.no el. mob: 997 61 149

  

Skriftlig søknad med CV sendes enten på epost til daglig leder, Runar Wold Slettebø: rslettebo@nlm.no  eller pr. brev til: Salem misjonskirke, NLM Bergen, Sigurds gate 6, 5015 Bergen.

  

Søknadsfrist: 15. mai 2024.

Tiltredelse: 15. august 2024, eller etter avtale.

 

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

    1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
    1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
    1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.