To jenter ligger i gresset

Informasjon om Sommertreff på Rødde

Hva er SommerTreff - og er det noe for meg? Her finner du svaret!

Hva er SommerTreff?

Sommertreff er en kristen sommerleir, der Jesus står i fokus. Alle er velkommen til å bli med! SommerTreff består blant annet av bibeltimer, kveldsmøter, sosiale happenings og aktiviteter av ulike slag!

 

Hvem er SommerTreff for?

SommerTreff er for deg som er mellom 13 og 16 år (starter i 8. klasse til 1. vgs til høsten)

 

Hva skjer på SommerTreff?

På SommerTreff starter vi hver dag med bibeltime, etterfulgt av smågrupper med en smågruppeleder. Der vil det bli mulighet for å prate om det man har hørt og stille spørsmål til hverandre og lederne. Hver dag er det fullt program med flere typer aktiviteter, både inne og ute. På  kveldene er det kveldsmøte der vi blant annet lovsynger sammen og hører Guds ord. Etter møtet vil det alltid skje noe sosialt, slik at vi kan bli enda bedre kjent med hverandre.

 

Hvor er Rødde? Hvilke muligheter er det der?

Rødde Folkehøgskole ligger i Melhus kommune, 15 km fra Trondheim sentrum. Skolen ligger i fine omgivelser, og er godt tilrettelagt for mange ulike aktiviteter. Her blir det turneringer, spikeball, "Kongen befaler", bordtennis, biljard, volleyball, basket, fotball og innebandy for å nevne noe. Skolen har en utendørs fotballbane og en stor gymsal hvor vi får boltre oss på Sommertreff. Vi bruker skolens matsal under måltidene, og møtesal under bibeltimer og kveldsmøter.

Vi lover god stemning og spennende aktiviteter uansett vær! 

 

Pris:

Mat og overnatting: kr 1550 pr person på 3-mannsrom. Ta med sovepose/laken/putetrekk. Oppredd seng koster 200 kr i tillegg.

Gi beskjed dersom du trenger hjelp i forhold til transport.

(Nordfra kan man for eksempel reise med tog og bli hentet på Heimdal eller Melhus stasjon).

 

Økonomisk støtte 

NLM Ung ønsker at leirer og arrangementer skal være tilgjengelig for alle som har lyst til å være med. Dersom økonomi er en hindring for å delta, kan det søkes om støtte fra ordningen Leir- og arrangementsstøtte. Du kan lese mer om vilkårene her. NLM Ung har fått midler fra Barne-, Ungdoms- og Familiedirektoratet som gjelder til midten av september 2022. Send en epost til midt-norge@nlm.no dersom dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner.  

 

 

Påmeldingsfrist:

Mandag 13. juni

 

 Vil du bli med? 

Har du lyst til å bli bedre kjent med Jesus, og bli kjent med nye venner? Vi gleder oss til SommerTreff og gleder oss til å treffe akkurat DEG der! Bli med på SommerTreff, og ta gjerne med en venn!

Lurer du på noe ang. Sommertreff på Rødde, send en mail til midt-norge@nlm.no, så vil noen i komiteen svare deg så fort som mulig.

Hovedleder for leiren er Ruth-Elise Bergane.