Bilde av fire ungdommer i solnedgang.

Velkommen til SommerTreff Drottningborg

Hva er SommerTreff?

Hva er SommerTreff?

Sommertreff er en kristen sommerleir, der Jesus står i fokus. Alle er velkommen til å bli med! SommerTreff består blant annet av bibeltimer, kveldsmøter, sosiale happenings og aktiviteter av ulike slag! På SommerTreff har vi plass til 200 deltakere, og dette betyr at det blir utrolig god stemning!

 

Hvem er SommerTreff for?

SommerTreff er for deg som er mellom 13 og 16 år (du som starter i 8. klasse til du som starter i 1. vgs)! Du er hjertelig velkommen til å bli med på SommerTreff!

  

Hva skjer på SommerTreff?

På SommerTreff starter vi hver dag med bibeltime med lovsang, etterfulgt av smågrupper med en smågruppeleder. Smågruppene blir inndelt etter rommene deltakerne sover på, og hver smågruppe har sin egen leder fra SommerTreff. Hver dag er det fullt program med flere typer aktiviteter, både på land og i vann. Alle aktivitetene er ledet av ledere som skal sørge for at aktivitetene går trygt for seg. Hver kveld er det kveldsmøte der vi blant annet lovsynger sammen og hører Guds ord. På SommerTreff har vi et eget lovsangsteam som leder all lovsangen under leiren. Etter møtet vil det alltid skje noe sosialt, slik at vi alltid kan bli enda bedre kjent med hverandre.

 

Hvor er SommerTreff på Drottningborg? Hvilke muligheter er det der?

Drottningborg tilbyr idylliske omgivelser, og er godt tilrettelagt for mange ulike aktiviteter. Vi har blant annet vår egen lille badestrand, der det er mulighet til å stå på vannski, ligge i tube, bade og sole seg for den som ønsker det. Skolen har også fotballbane, og egen sandvolleyballane som vi bruker under SommerTreff. Vi bruker skolens matsal under måltidene, og møtesalen under bibeltimer og kveldsmøter.

 

Ting det kan være lurt for deg som skal være med på SommerTreff å ta med:

  • Sovepose / dyne, dynetrekk, pute, putetrekk og laken (ikke mulighet for å låne)!!
  • Bibel og skrivesaker
  • Klær: klær du kan være aktiv i, varme klær (kan bli kaldt om kveldene) og badetøy
  • Solkrem
  • Paintball-tillatelse dersom du skal spille paintball. (finnes på nettsidene under ”aktiviteter”)
  • Toalettsaker (deodorant, sjampo, tannkost m.m.) og håndklær
  • Penger til kiosk, kollekt og eventuelt aktiviteter (prisoversikt over aktiviteter på nettsidene)

  

Hvor mye koster det å være med på SommerTreff?

Her er en oversikt over hvor mye det koster å være deltaker på SommerTreff: 

Deltakeravgift: 700 kr 

Overnatting: 1320 kr 

Servering: 840kr 

Totalpris: 2860 kr 

Dersom du blir medlem av SommerTreff- Drottningborg klubben får du 100 kroner i rabatt på deltakeravgiften. Les mer om det her.

I tillegg kommer eventuell fellestransport (dette vil variere, avhengig av holdeplass)

Påmeldingen er bindende og ved avmelding før påmeldingsfristen 17. juni vil det tilkomme kr 400,- i avmeldingsgebyr. Ved avmelding etter 17. juni må en betale full pris.

Noen av aktivitetene under leiren vil også medføre ekstra kostnader, men dette betales under leiren. Les mer om dette på aktivitetssidene våre.

  

Vil du bli med?

Har du lyst til å bli bedre kjent med Jesus, og bli kjent med nye venner? Vi gleder oss til SommerTreff og gleder oss til å treffe akkurat DEG der! Bli med på SommerTreff, og ta gjerne med en venn!

 

Har du lyst til å være med, men det er vanskelig mtp. pris?

Vi vil ha med så mange som mulig, og mener at ingenting burde hindre ungdom fra å reise på Sommertreff! Ta kontakt med leirsjef Bjarne på mail (se nedenfor), så skal vi få ordnet noe. 

Lurer du på noe ang. Sommertreff på Drottningborg, send gjerne en mail til Sommertreffkoordinator: bhogsas@nlm.no