Ballonger flytende i vann

Maksleir, 2.-4. klasse

Velkommen til høstleir i Sætervika. Her blir det møter, aktiviteter ute og inne, mye lek og moro. En gjeng med ledere som gleder seg til leir og å treffe akkurat deg!

På leir hører vi spennende fortellinger fra Bibelen, vi håper du får nye leirvenner, kiosken blir åpen og vi skal ha kosekveld med underholdning

Ta med:
Toalettsaker, pysj, laken, putetrekk og sovepose eller dynetrekk, Bibel, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!
Du kan også ta med penger til kiosk (maksbeløp og annen info blir sendt ut ca en uke før leirstart). Det blir mulighet til å gi en gave til UngGlobal (tidligere Barnas Misjonsprosjekt).

Ta ikke med: 
Energidrikk, eksterne høytalere, PC og andre lignende verdisaker. Vi anbefaler at barna ikke tar med mobiltelefon da vi har opplevd misbruk og tyveri av disse ved tidligere anledningr.
Vi ønsker at leirene våre skal være inkluderende, sosiale samlinger der vi ser hverandre og bruker tid sammen. Derfor fraråder vi bruk av mobil på våre leirer. Deltakerne kan kontaktes ved å ringe leirplassen eller leirsjefen. Barna får selvsagt ringe hjem om de ønsker det.

Pris: Kr. 850,- 
Leirklubbrabatt: Kr. 100,-. Medlemskap i leirklubben: Kr. 100,- pr. kalenderår.
Prisen stiger med kr. 100,- fra og med syv dager før oppstart leiren.

Det blir ikke tilbud om fellesreise leiren. Foreldrene må ordne transport til/fra leiren

I påmeldingen spør vi om allergier og om det er spesielle utfordringer eller særlige behov for hjelp/tilrettelegging. Dette er verdifull informasjon for oss, slik at vi kan legge best mulig til rette for deg!

Har du spørsmål om leiren, ta kontakt med regionkontoret, tlf. 5590 4800, e-post: vest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 27. - søndag 29. september 2024

Adresse

Ytre Tysse 259 5650 Tysse