Krasp

Kraspweekend Holmavatn

Velkommen til første krasp-helg i dette skoleåret. Krasp er et kor for både gutter og jenter fra 6.-9. klasse, og det kan absolutt være en fordel at du synest det er kjekt å synge.

Endelig er vi klar for KRASP igjen, og denne gangen reiser vi til Holmavatn!

På KRASP skal vi synge masse sammen, ha samlinger hvor vi fårhøre om Jesus, og gjøre masse gøye ting sammen på leir!
Vi gleder oss til å treffe DEG. Vær ikke redd for å ta kontakt med osslederne om det er noe du lurer på underveis i leiren.

Pris:

kr 870,-
Leirklubbrabatt: kr 100,-. Kontingent leirklubben: kr 100,-  pr kalenderår

 

PROGRAM 16.-18. september Holmavatn.pdf

 

Hva må du ha med og hva kan ligge hjemme?

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel/Det nye testamentet (om du har), skrivesaker, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Ta ikke med pc/nettbrett/smarttelefon/telefon o.l. Erfaringsmessig er det unødvendig med slike ting på leir, og det er dumt hvis det blir ødelagt eller borte på leiren. I programmet for leiren står det tlf.nr til både leirsjef og leirsted. Trenger du å ringe hjem mens du er på leir, så ta kontakt med leirsjef/leder så vil de hjelpe deg med det.

Du kan også ta med penger til kiosk. Kiosken vil være åpen 1 gang. Vi anbefaler å handle for maks kr. 100,- 

Det vil være muligheter for å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.

 

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

Har du valgt faktura, blir den sendt ut i etterkant av leiren.

Avmelding fra og meg 2 uker før leiren belastes med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Skulle det være spesielle grunner til at du tenker barnet ditt må ha med f.eks telefon, så ta kontakt med; leirsorvest@nlm.no i forkant av leiren, så vil vi formidle beskjed om dette til leirsjef. Dersom du har kontakt med barnet ditt som er på leir uten at lederne har ringt, ber vi om at du snakker med leirsjef før du evt. kommer og henter barnet ditt.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 16. - søndag 18. september 2022

Adresse

Holmavatn ungdoms- og misjonssenter Holmavatnet 272 4360 VARHAUG