Barn på brygge

Minisommerleir

2.-4. trinn (1. trinn m/foresatt)

Velkommen til Minisommerleir på Solbukta!

En vanlig leirsommerdag på Solbukta starter med frokost og bibelsamling. Resten av dagen er full av aktiviteter. Her er alternativene mange, om du vil spille fotball, sandvolleyball, kubbespill, prøve deg på hinderløypa, eller andre ting.

Er været varmt nok går det an å kjøle seg ned i vannsklia, eller ta et forfriskende hopp i havet. Liker du bedre å være på enn i vannet kan du låne deg en redningsvest og ta deg en rotur nede i havna vår. Når du har fortøyd er veien kort opp i kiosken, hvor det er mulig å kjøpe seg is og brus. Om du har plass til mer er det kanskje grilling til middag.

På kvelden er det samling med fokus på Jesus og misjon, og tid til felles moro og hygge før vi sier god natt, og lyset skal slukkes på rommet.

NB! De som skal begynne i 1. klasse må ha med seg en voksen – gjerne som leder på leiren. Den voksne går da gratis (pris for voksne som ikke er leder: 1580,- ) Ta kontakt (leirost@nlm.no) dersom du ønsker å følge barnet ditt og være leder på leiren.

 

Priser:

Ordinær pris: 970,-

Leirklubbmedlem: 870,-

Leirklubbrabatt barn opp til 14 år: kr 100,-.

Medlemskap i leirklubben: kr 100,- pr kalenderår.

 

Påmeldingsfrist: 06.06.2024

 

Påmeldingsvilkår:

  • Etter påmeldingsfristen øker prisen med 200,-.
  • Ved avmelding etter påmeldingsfristen blir det fakturert et avmeldingsgebyr på 200,-.
  • Møter en ikke opp på leiren uten å ha gitt beskjed om det, må man betale for hele oppholdet.
  • På alle leirer har vi regler for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post ca. 14 dager før leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

 

Spørsmål?

Har du spørsmål om påmelding, faktura, venteliste eller andre ting tilknyttet denne leiren, ta kontakt med regionkontoret på mail eller ring tlf.: 22 00 73 90 (hverdager 9-15).

Tidspunkt

Fredag 14. - søndag 16. juni 2024

Adresse

Solbuktaveien 33 1621 Gressvik