Reidun Noraberg og Odd Geir Norland

Reidun Noraberg ny butikkleder

Styret for NLM Gjenbruk Jørpeland kunne mandag 29. august ønske Reidun Noraberg velkommen som ny butikkleder.

Den forrige butikklederen, Ellen Førland, sluttet i stillingen sent på høsten 2021. Etter det har butikkleders oppgaver vært fordelt på ulike personer, noe som har fungert godt. Noe av denne ansvarsfordeling vil fortsette også når nå en ny daglig leder er på plass, men hovedansvaret vil ligge på butikklederen.

Styreleder Odd Geir Norland, som sees på bildet sammen med Reidun Noraberg, uttrykker stor takknemlighet for at Noraberg er villig til å påta seg denne viktige oppgaven. Reidun Noraberg er fra Voster, men er bosatt på Jørpeland. Sammen med mannen Jens reiste de som misjonærer til Peru i 1980 og har hatt mange perioder i Sør-Amerika. I Norge har Reidun arbeidet innen helsevesenet. Hun er utdannet sykepleier.

Norland opplyser ellers at butikken på Jørpeland har vært åpen som vanlig hele sommeren, men med noen færre timer per dag. Salget har gått veldig bra i sommer, og medarbeiderne har stilt villig opp.