Kjetil Jensen

Ketil Jensen er ny forlagssjef i Lunde

Han kommer fra jobben som rektor ved Bibelskolen i Grimstad.

Jensen vil begynne i den nye stillingen fra 1. August 2022. Jensen er utdannet cand.theol, har en mastergrad i organisasjon og ledelse og har tidligere vært rektor på Fjellhaug bibelskole og Fjellhaug Internasjonale Høgskole i tillegg til andre rektorstillinger i fellesskolen.

– Vi ønsker Ketil Jensen velkommen og ser fram til å arbeide sammen med ham i Lunde Forlag, skriver styreleder Eli Gjøra i en pressemelding fra Lunde forlag.

 

Forventningsfull

– Hvordan føles det å begynne i ny jobb?

– Det er nytt og spennende. Jeg har store forventninger til å gå inn i fulltidsjobb i en ny bransje. Jeg har bakgrunn stort sett fra skole og utdanning, men er såpass interessert i kristen litteratur og har et ønske om å nå ut til stadig nye folk med evangeliet, så jeg ser stort på å få en rolle i et kristent forlag som skal være med på å spre evangeliet, sier han.

 

– Det ble et kort opphold på Bibelskolen i Grimstad?

– Alt for kort. Ett skoleår er veldig lite, særlig når en kommer inn som ny i en skole. Dette handler om familien. Vi bestemte oss for flere år siden for å flytte fra Oslo. Jeg reiste i forveien og har pendlet i seks år. Familien har kommet fram til at de ikke ønsker å flytte fra Oslo, og kona mi trives som kjøkkenleder på Fjellhaug. Vi har altså ombestemt oss og tar en lenger periode i Oslo. Tidligere har kona flyttet med mine jobb-ønsker, og nå er det min tur til å flytte etter hennes ønsker.

 

– Hvordan er det å, på sett og vis, vende tilbake til Misjonssambandet?

– Det har vært fint å prøve andre ting, men nå ser jeg frem til å komme tilbake. Jeg kjenner mange på stedet, en del folk i forlaget og ser frem til å jobbe med gamle kjente og mange nye, avslutter Jensen.

 

Framoverlent

Eli Gjøra er styreleder i Lunde Forlag. Hun gleder seg over at Jensen har blitt ansatt.

– Han er godt kjent i eierorganisasjonene våre (Misjonssambandet, ImF og Normisjon) og er godt kvalifisert, så det er hovedgrunnen til at vi landet på ham. 

Eli Gjøra
Eli Gjøra:Styreleder i Lunde Forlag NLM

Jensen overtar etter Tom Teien.

– Vi håper på en fremoverlent forlagssjef. Han er ny i forlagsbransjen, men vi tenker at han vil gjøre en god jobb og bidra til gode leseopplevelser og inspirasjon for nye og gamle lesere, sier styrelederen.