Fra GF 2018

Håper på 1000 delegater

Torsdag 16. september var vi invitert til inspirasjonskveld i Misjonssalen i Ålesund. Inspirasjonskveld for GF 2022. Vi ble inspirert!

Generalsekretær Øyvind Åsland åpnet med andakt og minte oss på at Jesus vet om oss.  Jesaja 49

«Glemmer vel en kvinne sitt diende barn, så hun ikke forbarmer seg over sitt livs sønn? Om også de glemmer; så glemmer ikke jeg deg»

Vi er med på verdens viktigste oppdrag!  Å dele dette med alle.

Leder Misjonssambandet Norge, Kåre Johan Lid så litt bakover til 1891, det året Misjonssambandet ble stiftet, sendte dem ut 8 utsendinger. Det var viktig for dem å spre lyset fra Jesus og det er ikke mindre viktig i dag.

Tema for GF 2022 er VITNE. Vi er en del av noe stort.

Fanney Ingadottir er prosjektleder for GF 2022 og Ragnhild Myren er ansvarlig for programkomiteene. Begge var med og inspirerte oss.  De kunne også røpe litt av det som er klart av program. Dette blir en fest – igjen.                                                        Det siste halvannet året har det vært  lite med gudstjenester og samlinger, det må bli veldig kjekt å treffe hele storfamilien i Misjonssambandet igjen. Endelig.

Vi her i region nordvest har, sammen med region øst, ansvar for å skaffe frivillige medhjelpere. Vi håper på mange ja når vi nå skal ta kontakt. Det er et kjempestort arrangement og for at alle skal trives trenger vi mange hundre frivillige. Vi i vår region har ansvar for noen av komiteene.

De som planlegger ungdomsmøtene, er godt i gang og har fått med seg et band fra Kongshaug musikkgymnas som skal ha ansvaret for sangen og musikken på ungdomsmøtene.

Komiteen for barnemøtene har bestemt at vi deler inn i to aldersgrupper. 3-6 år og 7 – 12 år. Det blir ingen transport denne gangen. OCC har bygd en imponerende aktivitetshall, det er to fotballbaner utendørs, skateområde og flere klatrestativ. Alt er tilrettelagt for gode dager for små og store.

Tilrettelegging er en komite. De som er der skal sørge for at personer som melder inn spesielle behov får det.

Vakt er en av våre komiteer. Helse er en annen. Jo flere frivillige vi får, jo færre vakter blir det på hver enkelt.  Du må gjerne melde deg som frivillig til GF 2022 ved å ta kontakt med regionkontoret.

Seminar blir det på GF.Steffen Stensland kunne fortelle at mange av seminarholderne allerede er klare. Og det var mange spennende seminar.

Kåre håpte på 1000 delegater. La oss snakke om dette i foreningene og gjøre GF kjent, oppmuntre hverandre,  inspirere hverandre til å reise, kan det bli over tusen?