Verdisamling i Filadelfia Vennesla

Storstilt verdisamling i Vennesla

29. august arrangeres "Reis deg Guds menighet" i Filadelfia Vennesla. Her vil vi samles rundt de kristne verdiene på tvers av kirkelig bakgrunn og tilhørighet. Blant bidragsyterne finner vi blant annet Øivind Benestad og Espen Ottosen.


Grunn til frimodighet
Vi lever i en tid der det er stort press på de verdiene som løftes høyt i Bibelen. Mange endringer har skjedd både i samfunnet og i lovverket de siste årene. I den forbindelse er det viktig at vi kristne ikke sover i timen, men også lar vår stemme høres i det offentlige rom. Budskapet vi har mottatt er det beste for alle mennesker. Derfor sier vi med frimodighet: «Reis deg, Guds menighet!»

Mange profilerte bidragsytere
I denne forbindelse kaller vi inn til et stort folkemøte 29. august i Filadelfia Vennesla. Som bidragsytere blir det med damer og menn som har en viktig og modig stemme i nasjonen. Bjarte Ystebø (redaktør i «Norge i dag» og initiativtaker til Oslo Symposium), Øyvind Benestad (leder for stiftelsen «MorFarBarn»), Jorunn Lossius (stortingsrepresentant for Krf), Elin Linde Fagerbakke (leder for «Kvinner i Nettverk»), Andreas Nordli (leder for «Ungdom i oppdrag»), Espen Ottosen (informasjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband og skribent), Kjell Ingolf Robstad (barne- og familieminister), Kjell Skartveit (forfatter og 2. kandidat for PDK i Rogaland) og Cecilie Røinås (ei ung jente fra Filadelfia Vennesla som har engasjert seg for det ufødte livet). 

Variert program
Samlingen varer i 5 timer, med én times pause, der deltakerne kan kjøpe grillmat og diverse forfriskninger. Formidlingen vil foregå i form av innlegg, intervjuer og panelsamtaler. Det blir også sang- og musikkinnslag og et par kulturelle innslag.

 Arrangementet legges ikke opp som en politisk samling, men som en samling der vi fokuserer på gode kristne verdier. For å frembære disse vil både kristne forkynnere og kristne politikere delta.

Velkommen til en viktig samling i Filadelfia Vennesla! Misjonssambandet sør er ikke med som arrangør, men anbefaler varmt å bli med på denne samlingen på tvers av ulik bakgrunn i det kirkelige landskapet - dette er noe vi trenger å stå sammen om! 

Påmelding
Det er en begrensning på 600 plasser som følge av koronarestriksjon og påmelding til arrangementet må derfor gjøres på; https://filadelfiavennesla.no/konferanse-reis-deg-guds-menighet/