Årsmøteforsamlingen på Tonstad

Endelig oppstart

Misjonsfolket har lenge lengtet etter å få samles igjen på bedehusene. Med strenge smittevern regler, har det vært vanskelig. Fra 23.2 er det igjen mulig.

Også under nedstengningen har det vært en del aktivitet. Mange bedehus har filmet møter, både direkte og opptak sendt i ettertid. På noen mindre plasser, har de gjennomført både møter og møteuker, med kun ti deltakere. Da har det vært påmelding, slik at møtene ble fordelt mellom de som ønsket å komme. Men nå er det altså åpnet for å samles inntil hundre på hvert møte, med noen smitteverntiltak. Det gleder vi oss over.

Tonstad

På Tonstad inviterte misjonslaget til årsmøte (hovedbildet) allerede første dag det var åpning. Formann Svein Sturla Tonstad var spent på om misjonsfolket torde ta ut, og ble gledelig overrasket. Det er mange år siden det var så stort oppmøte som i år. Etter andakt av Ove sandvik, var det gjennomgang av årsmelding og regnskap. På Tonstad ble Sirdal bedehusforsamling stiftet for noen år siden. Det er en felles forsamling for NLM og IMF. Misjonsvennene i NLM valgte å beholde misjonslaget, og det tar seg av julemessa, basarer og møteuker. Det var litt meningsutveksling, hvorvidt det var ønskelig å beholde misjonslaget, eller om forsamlingen bør ta ansvar for hele virksomheten. Inntil videre valgte årsmøte å fortsette som nå.

Håland Randaberg

Bjørn Audun Goa
Bjørn Audun Goa:Bjørn Audun Goa Ove Sandvik

Også på Håland bedehus på Randaberg, valgte de oppstart denne uka. Møtet var først bestemt avlyst, men da det ble åpnet for å samles, bestemte de seg for å prøve. Og oppslutningen om møtet ble god. Håland og Solheim, Kvernevik er sammen om å arrangere bibelkvelder annen hver onsdag. Flokkene er ikke så store på noen av bedehusene, så da er det en oppmuntring å treffes over kretsgrensene. Bjørn Audun Goa er leder på Håland. Han ønsket velkommen misjonsfolket, som var glade for igjen å kunne samles om Guds ord.