Plakat PULS Hjemme

Arrangerer PULS Hjemme

PULS unge voksne inviterer til digital retreat 19.-20. mars. – Vi oppfordrer alle til å invitere noen på besøk for å dele opplevelsen, sier Maria Celine Lundeby.

– Vi får tilbakemeldinger fra deltakerne om at de er glade for at vi ikke gir oss. PULS er et etterlengtet arrangement. Nå har vi utsatt PULS en gang, og velger å lage en digital utgave av den planlagte helga istedenfor å avlyse, sier Maria Celine Lundeby. Hun er ungdomskonsulent i NLM ung og jobber blant annet med PULS Unge voksne, som er et samarbeidsprosjekt med NLM Norge.

 

– Målgruppen er unge voksne, 23-40 år, og vi har gjennomført flere PULS-helger på Solbukta i Fredrikstad siden oppstarten i 2019. Hit kommer deltakere fra hele landet for å lytte til livsnær undervisning, spise god mat, lovsynge, be og finne hvilepulsen sammen. PULS er en slags hybrid, det er leir uten bli-kjent-leker, og en smak av retreat, forteller Maria Celine.

 

Skreddersydd opplegg

PULS Hjemme arrangeres 19.-20. mars, som et resultat av begrensninger knyttet til reiseaktivitet og størrelse på arrangementet.

– Vi har tatt med oss de viktigste elementene fra den opprinnelige helga, og laget et program som veksler mellom input og fellesskap på Zoom, og tid til stillhet, bibellesing og refleksjon der du er. Deltakerne oppfordres til å møte noen der de er, for å delta sammen hjemmefra. Temaet er «Bærekraftig hverdag». Runar Mulelid skal undervise om bærekraftig tro og knytter det veldig tett til hvilke utfordringer det gir for troen at vi lever i en pandemi.

 

Nettløsning gjør det mulig for flere

Det er allerede deltakere påmeldt fra hele landet. Til PULS Hjemme er det ingen reiserestriksjoner eller smitteverntiltak som setter en stopper for deltakelsen.

– Noe av det mange setter pris på med PULS er samtalen med en eldre kristen, og muligheten for å bli bedt for. Dette tilbyr vi til de 15 første deltakerne som melder seg på PULS, og disse plassene forsvant fort. Fordelen med at vi gjennomfører digitalt er at vi kan ha ubegrenset antall plasser, så det er fortsatt mulighet for å melde seg på. Fristen er 10. mars, slik at vi rekker å sende ut boka og ressursene som følger med deltakelsen i helga, sier Maria Celine.

 

– PULS Hjemme er et digitalt plaster på såret for alle som lengter etter fellesskap og påfyll for livet med Gud. Vi som arrangerer, gleder oss veldig til å dele opplevelsen med unge voksne fra hele landet.

 

Disse bidrar på PULS Hjemme: Runar Muleid, Ole Os, Marte Brennsæter, Martin og Christine Gulbrandsen, Gunhild Belck-Olsen, Marit Haugen Sandvik og Maria Celine Lundeby.

 

Les mer om PULS Hjemme her.