Håkon og Vegard leder Intro

Premiere for INTRO

Vegard liker fotballkort. Håkon liker spesielle afrikanske dyr. Sammen leder de NLM ungs satsning med navnet INTRO som lanseres på YouTube 15.januar klokken 17.

I den første episoden av INTRO er temaet: Hvem er du? Og vi får vite litt om hvem programlederne er, blant annet hvem som har best erfaring med legobygging, og hvem som vinner den aller første intro-challengen.

 

Første sending

15. januar kl 17.00 slippes den første episoden av intro på youtubekanalen  INTRO - NLM ung - YouTube. Hver 14. dag utover våren kommer det en ny episode.

Programlederne Håkon Rydland og Vegard Heldal leder oss gjennom ulike tema som på hver sin måte viser frem evangeliet om Jesus. Episodene inneholder challenge, lek, den faste spalta faktamannen og litt om hva Bibelen sier om dagens tema. Det blir mye moro og et tydelig fokus på å fortelle om Jesus.

 

Nytt konsept for barn

Målgruppa for sendingene er barn fra 7-12 år. Konseptet INTRO tar over for Superblink, og består av en youtubekanal og et blad med 5 nummer i året. Introabonnenter får bladet tilsendt, mens sendingene ligger åpent ute for alle.