Mann med datamaskin i fanget

Nett-tilbud i koronatider

Det finnes flere tilbud i regi av NLM både sentralt og lokalt nå når vi ikke kan samles i våre vante fellesskap på vanlig måte. Her er en liten oversikt.

Selv om de fleste møter, gudstjenester og arrangementer for tiden er avlyst pga. retningslinjene for smittevern, finnes det fortsatt ulike tilbud fra NLM på nett. Her er noen tips til møter og annet åndelig påfyll.

 

Gudstjenester/møter

NLM sentralt har spilt inn tre korte andaktsmøter til advents/juletiden. Møtene blir gjort tilgjengelig 1. søndag i advent kl 11:00, julaften kl 14:00 og 1. nyttårsdag kl 11:00 her på nlm.no og på NLMs Facebookside. Møtene kan naturligvis sees når som helst etter disse klokkeslettene. Det blir lagt link på forsiden av nlm.no når de publiseres.

Flere av NLMs forsamlinger/fellesskap og regioner sender også egne møter i lokal regi, enten hver uke eller av og til. Du finner linker til noen av disse nederst i denne artikkelen. Er du interessert i et spesifikt lokalt fellesskap, vil du finne informasjon om eventuelle møtesendinger på deres nettsider/facebookside. Følg også med på regionsidene og facebooksidene til NLMs regioner for informasjon om ulike lokale møtesendinger:

Regionenes sider på nlm.no:

Region Midt-Norge, Region nord, Region nordvest, Region sør, Region sørvest, Region vest, Region øst.

Regionenes Facebooksider:

Region Midt-Norge, Region nord, Region nordvest, Region sør, Region sørvest, Region vest, Region øst.

 

Søndagsskole

Noen av NLMs forsamlinger lager også egne søndagsskolesendinger. Vi kan også anbefale Chris Duwes YouTube-kanal.

 

Radio

NLM har mange radioer, både større radioer som sender hele døgnet, og mindre radioer som deler sendeflate med andre. Disse er også en flott kilde til åndelig påfyll i hverdagen, både i koronatider og ellers. Her finner du en oversikt over radioene!

Som eksempel kan nevnes at den største av radiokanalene våre, pTro, har daglige andakter, bibeltimer, troshistorier og aktuelt stoff fra kirke og misjonsliv på nettradio og DAB.