Livoll

Ta norgesferien på et av våre leirsteder!

Ved flere av leirstedene i Region øst har du mulighet til å overnatte i sommer. Her får du oversikt over hva de ulike leirstedene har kapasitet til.

Det kan være krevende å drive leirsted. Koronasituasjonen har naturligvis ikke gjort det enklere, og mange leirer dette semesteret ble avlyst. Det påvirker også økonomien.

Men ettersom mange kommer til å feriere i Norge i sommer, kan det være mulig å benytte seg av våre leirsted til overnatting! I år er dermed anledningen god til å legge overnattingsdøgn og feriedager på leirstedene våre i regionen. 

NLM har kollektivt oppfordret til å sjekke ut de ulike leirstedene. Mer om det i denne saken. Men vi i Region øst ønsker å hjelpe deg litt, og har fått en oversikt over hvilke muligheter leirstedene i vår region har for årets sommerferie:

Livoll

Ligger i Sør-Fron.

Hytte med 7 sengeplasser, dusj/toalett og stue med kjøkkenkrok. Hytta leies ut for selvhushold og leietager tar selv sluttvasken.
Hytta er ledig fom 29. juni, med unntak av 3.-13. august.
Pris: fom. 400 kr. pr. natt (for 1-3 pers). Om det er flere stiger prisen.

Er det en større gruppe er det mulig å leie hovedhuset. Det er et ypperlig sted å være om storfamilien ønsker å tilbringe noen dager sammen og flott beliggenhet mellom øst og vest. Her er det også utleie til selvhushold og leietager tar sluttvasken selv. 
Ledig hele sommeren med unntak av 3.-13. august. Pris på forespørsel.

Uansett om du er på gjennomreise gjennom Gudbrandsdalen eller ønsker feriedager i området, er Livoll et egnet sted. Eks. reiser du 70 km sørover kommer du til Hunderfossen Familiepark. Reiser du 30 km nordover kan familierafting i Ottaelva eller rafting i Sjoa være en god dagsaktivitet. Er du glad i å sykle, padle eller å gå fotturer, finnes det mange muligheter rundt Livoll. Gålå Alpint tilbyr flere ulike aktivieter.

I år blir det ikke Peer Gyntspel ved Gålåvannet, men på vannspeilet på Friluftsscenen ved Gålåvatnet får vi se scener fra Peer Gynt. For her vil det for første gang i Norge bli vist scenekunst i hologramversjon. På www.peergynt.no finner du programmet for årets Peer Gyntfestival. Den er anderledes enn tidligere, men likevel spennende. Hva med en Peer Gynt lydtur?

Kontakt: tlf. 99 61 46 42. Mer info HER

Fangekasa

Ligger i Aremark.

Fangekasa har åpen camping fra 21. juni til 9. august. Årets bibelcamping er dessverre avlyst, men vi håper mange vil bli med på camping med bibel! 

Utleie av hytter og campingplasser for telt, campingvogn og bobil. Bestilling gjøres på nettsidene. Der finner du også en oversiktlig prisliste for de ulike hyttene, telt og campingvogner. 

Kontakt: booking@fangekasa.no eller tlf. 69 19 90 40. Mer info HER.

Åreeld

Ligger i Aurdal.

Åreeld har alternativer, men kun selvhushold.

Bolivia med plass for 1-8 personer, 3 soverom, stue m/enkelt kjøkken, bad

Dilla, men plass for 1-30 personer, soverom, bad, oppholdsrom m.m.

Hong Kong med plass for 1-30 personer, soverom, bad

Pris fra 685,- / døgn.

Priseksempler:

1 person i 1 døgn i Bolivia: 685,-

4 personer i 2 døgn i Bolivia: 1810,-

10 personer i 2 døgn i Dilla: 4010,-

Mer info HER.

Solbukta

Ligger i Øyenkilen i Fredrikstad. 

Daglig leder Morten Gjerløw Larsen på Solbukta har allerde blitt intervjuet av NLM. Det kan du lese mer om i denne saken. Der sier han blant annet:

– Vi er sterkt preget av koronakrisen og mister alle ordinære inntekter til ut juni. Vi hadde bestillinger til fulle hus både i mai og juni.

Ettersom det nå åpner opp for arrangementer med 200 mennesker vil det bli arrangert både Skjærgårdsferien og Solbuktafestivalen i sommer. 

Morten sier også at det vil være mulighet for private besøk i sommer.

– Vi har mange romdøgn som ikke er belagt til ut juli. I august og september er det derimot smekkfullt.

Mer info HER.

Solåsen

Ligger ved kysten mellom Larvik og Sandefjord.

Med 60 m vannsklie, 10 m klatrevegg med tilhørende gapahuk, kort vei til strand og bademuligheter, fotball- og volleyballbane, gymsal m.m. er det mange muligheter for fine opplevelser for både små og store på Solåsen.

Solåsen har i sommer ikke mulighet for å ta i mot tilfeldige henvendelser grunnet permittering og ferieavvikling. Men hvis man melder i fra i god tid er det mulig å leie de fire hyblene de har.

Mer info HER.

Veslestølen 

Ligger i Ål i Hallingdal.

I sommer har de ikke mulighet til å leie ut til små grupper og enkeltpersoner som er på tur, men tar imot grupper som vil leie hele leirstedet.

Mer info HER.

Bakken 

Ligger på Malmøya i Oslo. (Ikke et leirsted).

Hovedhuset har en peisestue med bord og sitteplasser for ca 20 personer, og i spisestuen er det et langbord for 15 personer. Kjøkkenet har nødvendig utstyr.
Hovedhuset har 2 bad med toalett og dusj. I 2. etasje er det ett stort soverom med 8 senger, 2 barnsenger og 6 løse madrasser. Et mellomstort soverom med 3 senger og 1 løs madrass. Lille soverommet har 1 seng.

Pris for å leie:
2 600 kr/døgn
16 800 kr/uke (spar 14%)

Collethytta er en ett-roms hytte på høyden med plass til 2 personer! Hytta har ikke innlagt vann, men det er en vannkran på utsiden og tilgang til toalett og dusj i hovedhuset. På hytten er det et kjøleskap samt kokeplater og en liten stekeovn. Sovesofaen kan bli til en dobbelseng for 2 personer.

Pris for å leie:
550 kr/døgn
3 300 kr/uke (spar 14%)

Mer info HER.