Unsplash.com

Faste, bønn og muligheter

En oppmuntring til bønn og faste for Guds folk. Og et kall til å se de mulighetene som tiden gir oss.

Selv om mesteparten av vårt mangfoldige misjonsarbeid er berørt av restriksjonene smittevern fører med seg har vi like fullt muligheter og anledninger. Situasjonen kaller oss til bønn og til tro på Gud. 

Bønn og faste i mai

I mai oppmuntrer vi til en spesiell bønne- og fastetid for alle tilknyttet misjonsarbeidet i nord. Det er ingen spesielle arrangement knyttet til dette, men en personlig eller familiær praksis den enkelte er invitert med på og særlig at søndagene i mai kl. 20.00 er en tid for bønn. 

Se det vedlagte brevet som beskriver perioden og bønneemner som er særlig aktuelle:

 Brev om bønn og faste i mai

Mulighetene vi har

Det er lett å bli fanget av restriksjonene, begrensningene, bekymringene og frykten for mange av oss. Husk at Guds løfter for sitt rike ikke rokkes av det! Her kommer derfor noen konkrete tips til hvordan du kan hjelpe både deg selv og andre i denne perioden. 

  • Avtal et tidspunkt med en annen person hvor dere leser Bibelen sammen via telefon, med eller uten video. 
  • Gå bønneturer, enten alene eller med noen få, hvor du ber for folkene i husene du passerer underveis. 
  • For lagsledere: lag en enkel quiz for å holde kontakten med medlemmene. Kanskje noen av dem trenger en oppringing med et hei og en hilsen? 
  • Skriv et brev. Eller send noe i posten som kan være en oppmuntring for et medmenneske. 
  • Inviter til et delemøte ute en dag det er godt vær. 
  • Del en oppmuntring, et bibelvers, en refleksjon eller en sang via sosiale medier, enten åpent eller til utvalgte kjente, som kan være til oppbyggelse og oppmuntring for dem. 
  • "Walk and talk", minibibelgruppe eller medvandring. Inviter med på tur og la samtalen være som en bibelgruppe. 

Regionkonferansen utsatt

Den planlagte regionkonferansen 29.-31. mai på Nordborg, Finnsnes, er naturligvis avlyst. Vi håper signalene fra myndighetene om restriksjonene for slike samlinger for høsten kan bli tydelige nok ganske snart og vil komme med informasjon om dette så snart det er på plass.