Koronavirus

Avlysninger i Region nordvest

Utbredelsen av koronaviruset (KOVID-19) får konsekvenser for leirer og møter i Region nordvest.

For å bidra til å unngå spredning av koronaviruset, har ledergruppa i NLM region nordvest vedtatt å avlyse leirer og møter i en periode.

Avlyste leirer

NLM region nordvest avlyser alle leirer frem til etter påske. Dette inkluderer påskeleirene for barn, familieleiren på Vestborg og Åpen påske på Solhøgda.
 

Avlyste møter

Alle arrangement og møter avlyses fra i dag og frem til og med torsdag 26. mars. Dette gjelder møter og samlinger der ansatte fra NLM region nordvest deltar, både for barn, ungdom og voksne, og uavhengig av antall deltakere. Lokale fellesskap blir oppfordret til å følge råd fra sentrale og lokale myndigheter når de vurderer om mindre samlinger skal gjennomføres. De fleste av forsamlingene våre har allerede lagt ned all aktivitet fremover.

 

Alternativer

Selv om mange møter og samlinger er avlyst, er det fortsatt mange muligheter til å høre forkynnelse alene eller sammen i en liten gruppe. Her er noen gode forslag til hvor du kan få med deg god forkynnelse.

 NLM produserer en gudstjeneste på video som legges ut på nlm.no på søndag kl. 11.00. Der blir det både tale, sang og misjonsinformasjon.

 Flere av forsamlingene våre tar opp taler fra søndagsmøtene og legger de ut som podkast. Her har du mange timer forkynnelse tilgjengelig:

Misjonssalen Ålesund

Ørsta/Volda misjonsforsamling

NLM Molde misjonsforsamling

 

Radio Nordvest har også mye god forkynnelse. Radio Nordvest er tilgjengelig på FM, DAB og nettradio.

 

Region nordvest har også bibelundervisning på video. Noen av seriene i Levende tro er filmet. Her kan du se videoene.

 

Så her er det mange muligheter for oppbyggelse, enten du er alene eller sammen med familie og (noen få) venner. 

 

Givertjeneste

Mye av inntektene til NLM kommer fra gaver i forbindelse med møter og andre arrangement. Selv om flere og flere bruker fast givertjeneste, er det fortsatt en liten del av de totale inntektene. En lang periode uten møter vil ha alvorlige konsekvenser økonomisk både for forsamlingene og NLMs arbeid i Norge og på misjonsfeltene. Vi vil derfor oppfordre til å ikke slutte med givertjenesten selv om møtene er avlyst. Send din gave på Vipps til din forsamling eller til regionen på Vippsnummer 51320. Du kan også gi en gave til gavekonto 8220.02.90131Takk for din gave!

 

Ta vare på hverandre

Selv om situasjonen for de fleste av oss er helt udramatisk, kan det være noen i fellesskapet ditt som har behov for hjelp. Det kan være praktisk hjelp til handling av matvarer e.l. eller at de opplever ensomhet når alt det sosiale livet stopper opp. Derfor er det viktig at er litt ekstra oppmerksomme på om noen i vår nærhet har behov for hjelp. 

 

Ta gjerne kontakt med regionkontoret dersom du lurer på noe. De ansatte har nå stort sett hjemmekontor, så vi anbefaler at du ringer 70 17 44 00 eller sender epost til nordvest@nlm.no. Utenom kontortiden kan du kontakte regionleder Jon Ove Holen på telefon 920 65 212.

Her kan du lese oppdatert informasjon om hvilke konsekvenser koronaviruset har for NLMs arbeid.