Grafikk NÅF

Her får du mer info om Nyttårsfestivalen 2020

Hva er vel en bedre måte å starte det nye året på enn å være med på Nyttårsfestivalen på Hurdal verk? Her finner du info om årets tema og aktiviteter.

29. desember går startskuddet for årets Nyttårsfestival på Hurdal Verk FHS, og DU er hjertelig velkommen!

Nyttårsfestivalen er en festival for deg i mellom 8. klasse og 3. klasse på videregående, hvor du kan få ta del i aktiviteter på dagtid, få åndelig påfyll på kveldstid og feire overgangen til 2020 med mange gode mennesker! Festivalen starter søndag 29. desember og varer til onsdag 1. januar. 

Deilig middag
Festmiddag:Det er lite som slår den deilige nyttårsmiddagen vi får servert Else Marie Røed

Årets tema er "Ærlig Talt"

I år er festivalens tema "Ærlig Talt", og her har vi fått med oss Tommy Strøm Andersen til å holde bibeltimene og Ingebjørg Nandrup til talene på kveldstid. Dette er hva Tommy sier om årets tema: 

«På årets festival ønsker vi å legge til rette for den årlige samtalen om Gud. Vi skal se på noe av det Bibelen lærer oss om hva vi skal tenke om livet og Jesus når livet er urettferdig og kjipt. Vi skal og snakke om de løftene som Bibelen gir oss, og den trøst som Jesus ønsker oss gjennom hele livet. Håpet er at festivalen skal inspirere og oppmuntre til å snakke ærlig om og til Gud. Samt kunne gi en trygghet om at Gud kan ta imot alt, til og med våre klager og anklager.»

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ #NÅF20!

Aktiviteter

Årets aktivitetstilbud vil bestå av noe for enhver smak. I påmeldingen har vi valgt å legge til et punkt hvor deltakerne kan trykke på den aktiviteten de ser for seg å benytte, slik at vi kan tilrettelegge best mulig.

Håpet er at snøen skal være mer tilstede enn i fjor, slik at vi kan arrangere fellestur opp i Akershus største skianlegg for dem som ønsker det! Om du ikke er spesielt gira på bakketur vil det være muligheter for blant annet ballspill og en tur i det kreative hjørnet. I fjor prøvde vi ut gaming som aktivitet, til stor suksess. Så hvorfor ikke kjøre på med dette i år også? 

Spilling
Brettspill:Det er alltid god stemning med brettspill i peisestua Else Marie Røed

Du er hjertelig velkommen!

På Nyttårsfestivalen ønsker vi at du skal føle det trygt og godt å være, enten om du kommer med en vennegjeng eller om du er tøff og reiser på egenhånd! 

Du er hjertelig velkommen - akkurat som du er! Så da ses vi vel 29. desember? 

Trykk her for å finne Facebook-arrangementet vårt. 

Trykk her for å følge oss på instagram.

PÅMELDINGEN FINNER DU HER!

Manuel og Kristian var godt fornøyde med fjorårets festival
Smile to the cam:Manuel og Kristian var fornøyde med fjorårets festival Else Marie Røed