NÅF19-party

Nyttårsfestivalen

Nyttårsfestivalen er en kristen festival for ungdom fra 8. klasse og oppover.

Hurdal Verk Folkehøgskole ligger en liten time nord for Oslo. Der har vi tilgang til flott vinterlandskap, blant annet Akershus' største alpinanlegg. Vi skal kose oss sammen og vi håper at Nyttårsfestivalen kan være en festival der Jesus står i fokus.

Dagene på festivalene går til bibeltimer, uteaktiviteter og mye annet kos. Kveldene brukes rundt peisen, sammen på møter og på happenings som vi ikke skal avsløre her...

Ta med deg vennegjengen, en kompis, ungdomslaget eller bare kom som du er. Alle er hjertelig velkommen!

 

Aktiviteter:

Nyttårsfestivalen har ønske om å tilby et godt aktivitetstilbud. Derfor har vi med oss mange dyktige og engasjerte ledere som skal være med å jobbe for at du trives. I påmeldingsskjemaet krysser du av for hvilke aktiviteter du kan tenke deg å være med på - dette er ikke bindende. Påmelding til de ulike aktivitetene skjer ved innsjekking den 29. desember 😊

Følg med på Facebook (@Nyttårsfestivalen) og Instagram (@nyttaarsfestivalen) for oppdateringer og videre info om aktivitetstilbudene på årets festival, og også andre spennende nyheter og informasjon som det kan være lurt å få med seg.

 

Fellesreise fra Eidsvoll Verk:

Vi arrangerer fellesreise for deg som trenger det fra og tilbake til togstasjonen på Eidsvoll Verk. Det vil ordnes biler og minibuss som skal frakte ungdommene fra Eidsvoll Verk til Hurdal Verk. Prisen på dette blir 50 kr per vei.

Hvis du har spørsmål om hvordan du kommer deg til Eidsvoll Verk er det bare å ta kontakt med festivalsjefen.

 

Pris: 1.350,-

 

SPØRSMÅL TIL FESTIVALSJEFEN:

Har du spørsmål som gjelder Nyttårsfestivalen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med festivalsjef Martine Andrea Heier. Hun kan svare på alt som har med Nyttårsfestivalen å gjøre og litt til.

Ta kontakt på mheier@nlm.no Ingen spørsmål er for store eller for små!

 

OBS! Finner du ikke bekreftelsesmailen for påmeldingen din - sjekk søppelpost ;)

Tidspunkt

Søndag 29. desember 2019 - onsdag 1. januar 2020

Adresse

Hurdal Verk folkehøgskole Hurdal Verk 5 A 2090 Hurdal