Gjermund Nordhus

Ny Ung-leder i NLM region øst

Høsten 2019 tar Gjermund Nordhus over stafettpinnen som Ung-leder!

Regionstyret har ansatt Gjermund Nordhus som ny Ung-leder i fast stilling i NLM region øst fra 1. august 2019. Da tidligere Ung-leder søkte permisjon fra januar 2019, ble Gjermund tilsatt som vikar i stillingen. Han kjenner arbeidet og regionen relativt godt, og har allerede gitt viktige bidrag til arbeidet.

Gjermund kommer opprinnelig fra Rennesøy i Rogaland. Han har bodd og arbeidet i Oslo i mange år. Mange kjenner han fra tidligere oppgaver i NLM både med UL og med NLMs generalforsamlinger. 

Gjermund har blant annet bachelor i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole, og master i organisasjon og ledelse ved NTNU. Fra 2008 og frem til i dag har han hatt ulike stillinger i NLM.

Vi ønsker Gjermund velkommen som Ung-leder på fast basis, og ønsker og ber om at han må få oppleve Guds ledelse og velsignelse i en viktig oppgave i NLM region øst.