Forkynnelse og godt fellesskap

For åttende år på rad arrangerte Flekkefjord felleslagnylig en busstur. Stikkord for turen er åndelig og menneskelig fellesskap, forkynnelse av Guds ord og mye godt humør.

Selv om turen blir arrangert av Felleslaget, er det deltakere også fra Jæren og fra Region Sør. Årets tur startet fra Moi mandag 17. juni kl.08.00 og deltaker ble plukket opp på Sira, Flekkefjord, Kvinesdal og Lyngdal.

Turen gikk langs E39 og E18 til Horten, med Bastøyferja til Moss, med endeplass på Solbukta leirsted like sør for Fredrikstad. Underveis var det både god servering, mye sang og flere gode stubber.

Det var møter både mandag kveld, tirsdag formiddag og kveld, og andaktsstund før avreise på onsdagen. Det var Holger Kjølvik, Thorild Vatland, Kjell Trodahl og Ove Sandvik som delte Guds ord. De tre sistnevnte var også reiseledere. I tillegg var det også ei sangstund på tirsdag ettermiddag, med tema «Trygve Bjerkrheim i ord og toner».

Tirsdag formiddag ble flokken delt i to. Noen få valgte å gå på byvandring i gamlebyen i Fredrikstad, mens resten hadde en kortere kjøretur til Halden. På heimvei fra Halden var turfølget også innom Hans Nielsen Hauges barndomsheim.

Heimreisen onsdag gikk via Evjetun leirsted i Setesdal, hvor det ble servert middag.