Lek i gymsalen

Helt kongeleir på Møre, Herøy

Tekster om konger og dronning i GT stod i fokus på helt kongeleir

Kongelige  medaljer, bånd, juveler og kroner florerte på leir sist helg. Mange kroner med ble laget, med bibelverset: ”Stol på Herren av hele ditt hjerte.  ordsp 3,5” Barna fikk denne helgen lære å kjenne ulike konger og dronning i fra Gamle Testamentet, som måtte stole på Gud i ulike situasjoner. For oss voksne var det kjekt å få fortelle fra denne tiden i Bibelen, og barna fulgte godt med på undervisningen.

Gymsalen på skolen var flittig brukt fra tidlig morgen til leggetid, og ridderkonkurranser ble gjennomført. Med hesteløp og hinderløyper. En kjekk mulighet som vi får ved å ha leir på skolen. Hele 40 barn og 10 voksne låg på flatseng i alle kroker vi kunne finne på ungdomsskolen. Det å få ha med ledere som er unge Vestborgelever, foreldre av barna og besteforeldre er en kjempestor styrke i ledertemaet. Alle har vi ulike ting å bidra med og vi er så takknemlige for de frivillige i region som stiller opp som ledere på leir.

En herlig gjeng med barn kom nok trøtte hjem på søndag, med nye minner, nye venner og ny kjennskap til hvordan Gud er med i livene våre.