Lilla ballonger formet som ordet "cool"

Godt nytt leir-år!

Vi gleder oss over alle som deltok på leir for første gang i 2018, og alle som kommer igjen og igjen!

Vi får stadig forespørsler fra fornøyde deltakere om når neste leir blir, og her kommer en oversikt over hva du eller dine kan være med på i løpet av vår-halvåret 2019.

 

For 5.-7. klassinger blir det WinterCamp på Søvassli 8.-10. februar. Dette er en leir med mye uteliv og vinteraktiviteter. Påmeldingsfristen er 24. januar.

1.-3. mars blir det leir for hele familien, FamilieWeekend på Søvassli. Her er alle aldersgrupper representert. Det blir bibelsamlinger både for de voksne og for barna, og kjekke aktiviteter som alle kan være med på. Påmeldingsfristen er 14. februar.

2.-4. klassinger kan glede seg til Vinterleir 8.-10. mars. Her legges det også opp til mye uteaktivitet i de fine omgivelsene på Søvassli. Påmeldingsfristen er 28. februar.

I Namdalen planlegges det JIF-helg 15.-17. mars, med overnatting på Lierne menighetshus. JIF står for Jesus i fokus, og er en leir for deg som går i 8. klasse til 3. vgs. En av aktivitetene denne helga blir slalåm. Hold av helga i kalenderen, nærmere informasjon kommer!

Vi over 60 arrangeres på Laberget 29.-31. mars. Dette er en svært populær helg med godt sosialt samvær. Taleren denne gang er tidligere Peru-misjonær Wenche Lunde.

29.-31. mars blir det også Aktivitetsleir på Val for 5.-7. klassinger. På flere av disse leirene bruker det å bli fullt, så vær raskt ute med å melde deg på!

 

Påskeleirer

På Laberget leirsted i Skogn blir det Påskeleir for 2.-4. klassinger 22.-24. mars og Påskeleleir for 5.-7. klassinger 5.-7. april. Her får du lære mer om bibelfortellingene, og lage pynt som du kan ta med hjem. Varierte uteaktiviteter blir det også.

På ReGaze Nyttår var 25 ungdommer fra 8. klasse til 3.vgs samlet, og 22.-24 mars er det en ny mulighet til å være med: Da arrangeres ReGaze Påske på Søvassli. Ta med en venn og bli med!

Det blir også Påskeleir for 2.-5. klassinger på Misjonssenteret i Namsos 29.-31. mars.

Link til påmelding finner du på leirsidene - klikk på navnet til leirene i denne artikkelen, eller velg "leir" i menyen.

Følg oss også gjerne på Facebook. Her legger vi ut aktuelle oppdateringer.

Hjertelig velkommen alle sammen!