Kor

Korweekend i Sætervika

Helgen 26.–28. oktober var det atter duket for NLM region vest sin årlige korweekend i Sætervika.

Fem kor hadde meldt seg på, og et supert band fra Kongshaug musikkgymnas var også med. 80 deltakere og ledere fikk med seg bibeltimer, bli-kjent-leker, underholdningskveld á la Sætervikatalent-show og mye mer. God stemning og en herlig gjeng!

Bjarte Leithaug var med som instruktør og spredte mye godt humør med sine sanger og leker.

Helgen ble avsluttet med en storfamiliekonsert og fullt hus. Bjarte ledet koret med stødig hånd, og solister fra de ulike korene var kjempeflinke. Publikum var så heldige å få med seg verdenspremieren av sangen Don't be afraid, og det var magisk stemning i Sætervikas storstue da alle ble invitert til å synge med.

Leirsjefen ønsker å rette en stor takk til Bjarte, for engasjerende og fine sanger. Kjøkkenpersonalet i Sætervika, som disket opp med god mat, korlederne, bandet og alle de flotte ungene i storkoret takkes også!