Tekstplakat connect

Connect Flerkulturelt læringsnettverk

Mange i Misjonssambandet har blitt smittet av Guds hjerte for innvandrere og flyktninger. Det er fantastisk! Sammen med Frikirken og DELK inviterer vi til «flerkulturelt læringsnettverk» for å inspirere forsamlinger og fellesskap til denne tjenesten.

Vi vet med trygghet at Gud elsker alle mennesker, og at han har et stort hjerte for innvandrere og flyktninger. Vi vet at mange av dere har blitt smittet av Guds hjerte for det flerkulturelle Norge – og ønsker å dele tro og kjærlig omsorg med dem. Mange av våre nye landsmenn kjenner jo ikke Jesus!

Vi vet også at mange av dere ønsker å finne en vei for kristne brødre og søstre som kommer fra andre land inn i våre fellesskap. Dette er så viktig – ikke fordi Misjonssambandet vil det – men fordi Gud vil det!

 

Nettverk for inspirasjon og motivasjon

I et forsøk på å hjelpe, motivere og inspirere hverandre i denne tjenesten, ønsker vi nå å invitere til «Connect læringsnettverk». Vi går sammen med Frikirken, og denne gangen tar vi også med oss DELK, og tror det kan bli veldig spennende.

 

Kort fortalt:

Vi vil invitere forsamlinger/misjonsfellesskap til å bli med på 4 samlinger over 2 år.

Oppstart er våren 2024 – så ta kontakt om dere er interessert i å være med. Vi planlegger for mellom 5-10 forsamlinger og 3-6 personer fra hver forsamling.

Læringsnettverket har to hovedingredienser:

For det første vil vi gi god undervisning og opplæring i relevante verktøy for denne tjenesten.

For det andre vil vi legge til rette for fellesskap og læring gjennom å bygge nettverk med andre forsamlinger.

Vi mener vi har noe skikkelig bra på gang – som vil være til stor hjelp for mange forsamlinger – og derfor inviterer vi med frimodighet!

 

Felles engasjement er nyttig

Vi opplever at den flerkulturelle tjenesten i stor grad knyttes til enkeltpersoner med hjerte for dette arbeidet. Det er ikke noe galt i dette, MEN vi tror både den enkelte OG forsamlingen OG ikke minst de man ønsker å nå ut til – er tjent med at dette blir en hjertesak for hele forsamlingen. Derfor ønsker vi å ha fokus på det i denne satsningen.

 

LAST NED BROSJYRE MED MER INFORMASJON.

 

Så har vi mye mer info som vi kan gi dere om dette hørtes aktuelt ut.

Velkommen til å ta kontakt med Janet Seierstad eller Anne Gro Holthe om du lurer på noe.

Janet

Janet Diss Seierstad

Flerkulturell konsulent