Mennesker diskuterer foran prosjektor

Flerkulturelt læringsnettverk

Mange i NLM har blitt smittet av Guds hjerte for innvandrere og flyktninger. Det er fantastisk! Sammen med Frikirken vil vi invitere til «flerkulturelt læringsnettverk» for å inspirere forsamlinger og fellesskap til denne tjenesten.

Vi vet med trygghet at Gud elsker alle mennesker, og at han har et stort hjerte for innvandrere og flyktninger. Vi vet at mange av dere har blitt smittet av Guds hjerte for det flerkulturelle Norge – og ønsker å dele tro og kjærlig omsorg med dem. Mange av våre nye landsmenn kjenner jo ikke Jesus!

Vi vet også at mange av dere ønsker å finne en vei for kristne brødre og søstre som kommer fra andre land inn i våre fellesskap. Dette er så viktig – ikke fordi NLM vil det – men fordi Gud vil det!

 

Nettverk for inspirasjon og motivasjon

I et forsøk på å hjelpe, motivere og inspirere hverandre i denne tjenesten, ønsker vi nå å invitere til det som vi foreløpig har kalt «Flerkulturelt læringsnettverk». Vi går sammen med Frikirken om dette prosjektet og tror det kan bli veldig spennende.

 

Kort fortalt:

Vi vil invitere forsamlinger/misjonsfellesskap til å bli med på 4 samlinger over 2 år. I denne første runden har vi landet på at samlingene vil være på Østlandet, og selv om det da kanskje er mest aktuelt for forsamlinger i dette området, går invitasjonen ut til alle.

Oppstart er høsten 2021 – og det er ikke så mange plasser i denne runden – så ta kontakt om dere er interessert i å være med. Vi planlegger for mellom 5-10 forsamlinger og 3-6 personer fra hver forsamling.

Læringsnettverket har to hovedingredienser:

For det første vil vi gi god undervisning og opplæring i relevante verktøy for denne tjenesten.

For det andre vil vi legge til rette for fellesskap og læring gjennom å bygge nettverk med andre forsamlinger.

Vi mener vi har noe skikkelig bra på gang – som vil være til stor hjelp for mange forsamlinger – og derfor inviterer vi med frimodighet!

 

Felles engasjement er nyttig

Vi opplever at den flerkulturelle tjenesten i stor grad knyttes til enkeltpersoner med hjerte for dette arbeidet. Det er ikke noe galt i dette, MEN vi tror både den enkelte OG forsamlingen OG ikke minst de man ønsker å nå ut til – er tjent med at dette blir en hjertesak for hele forsamlingen. Derfor ønsker vi å ha fokus på det i denne satsningen.

 

LAST NED BROSJYRE MED MER INFORMASJON.

 

Så har vi mye mer info som vi kan gi dere om dette hørtes aktuelt ut.

Velkommen til å ta kontakt med Janet Seierstad eller Tormod Helland om du lurer på noe.

Janet

Janet Diss Seierstad

Flerkulturell konsulent