NLM ungs landsmøte 2019

NLM ungs landsmøte 2019

NLM ungs landsmøte finner sted i Oslo, siste helga i oktober.

På fredag 25. oktober er det tid for NLM ungs årlige landsmøte. Denne gangen blir det i Oslo, og arrangeres i forbindelse med en helg med fagdager for mennesker som er engasjert i barne- og ungdomsarbeid i Norge. 

Landsmøtet kl 1800 på Fjellhaug Skoler.  

Sakspapirer LM.pdf

Under her kan du melde deg som direktemedlem og delta på landsmøtet, eller så kan ditt fellesskap melde inn utsendinger.

NLM ungs landsmøte består av:
- Utsendinger fra fellesskap tilsluttet NLM ung. Hvert fellesskap med inntil 25 medlemmer kan sende inntil to utsendinger. Fellesskap med 25-50 medlemmer kan sende fire utsendinger. Fellesskap med 50-75 medlemmer kan sende seks utsendinger osv.
- Inntil to representanter for hvert av de regionale barne- og ungdomsrådene i NLM ung
- Landsstyret i NLM ung
- Direktemedlemmer i NLM ung har stemmerett, men deres stemmer vektes med 1/10 av de stemmeberettigede fra fellesskap og fra de regionale barne- og ungdomsrådene. Det kan ikke delta flere direktemedlemmer på landsmøtet enn det totale antallet utsendinger fra fellesskap og regionale barne- og ungdomsråd. I de tilfellene hvor antallet direktemedlemmer overstiger antallet utsendinger, vil landsstyret gjennomføre en tilfeldig trekning for å avklare hvilke direktemedlemmer som vil få stemmerett.

Hvis du ikke er direktemedlem kan du melde deg inn via VIPPS #130033.

Det går også an å laste ned dette fullmaktsskjema og sende inn. 

Tidspunkt

Fredag 25. oktober 2019

Adresse

Sinsenveien 25, 0572 OSLO