NLM ungs helg i slutten av oktober

Fagdag, landsmøte og endagskonferanse

Siste helga i oktober kan du bli med på en viktig fagdag, NLM ungs landsmøte og en spennende endagskonferanse.

Fredag 25. oktober

  

«Ta vare på hverandre» - en fagdag om psykisk helse.

Fagdagen begynner kl 10:00 og avslutter kl 16:00. 

Denne fagdagen er for alle som har interesse for hvordan psykisk helse berører vårt arbeid blant ungdom og unge voksne. De siste årene har NLM ung jobbet med en ressurs som går på dette teamet. Vi vil lansere det denne dagen, i tillegg til at det vil komme ulike foredragsholdere og snakke om viktige temaer. 

    

Landsmøte NLM ung 

NLM ungs Landsmøte går av stabelen senere denne fredagen – det vil starte med en tacomiddag fra 16:00. NLM ungs landsmøte er åpent for alle og vi håper så mange som mulig vil være med å bestemme retningen videre for NLM ung. Man kan delta som utsending eller direktemedlem - eller som tilskuer.

Tacomiddag kl 1600

Livepodcastinnspilling med Ottosen og Generalen kl 1700

Landsmøtet begynner kl 1800

Les mer om Landsmøtet og om hvordan du melder deg som utsending her

 

Lørdag 26. oktober

   

«Etterlyst» – endagskonferanse

 

Dagen etter er vi i gang med endagskonferansen «Etterlyst» og har fire ulike spor som man kan delta på: teologi, barn og familie, ungdomsarbeid og disippelskap. 

Med dette ønsker vi å sette etterlyste temaer på agendaen. Konferansen vil ta opp alt i fra vanskelige teologiske spørsmål, til praktiske spørsmål om hvordan å drive barne- og ungdomsarbeid eller hvordan leve livet som disippel av Jesus.

HVEM KAN KOMME PÅ ETTERLYST?
Konferansen er for alle aldre, og alle som er interessert i å lære mer om de aktuelle temaene. 

Vi har invitert engasjerende foredragsholdere som er dyktige på sine felt. Her finner du bidragsytere fra blant annet NLM ung, Acta, Young Life og Misjonsforbundet.

 

Praktisk info: 

Fagdagen, landsmøte og endagskonferansen er gratis og det trengs ingen påmeldingen utenom de som skal være utsendinger på landsmøtet. Overnatting ordnes selv.

Mat kan kjøpes på Fjellhaug.