Tekstplakat Lyset skinner i mørket

Julekampanjen – «Lyset skinner i mørket»

Julekampanjen erstatter Månedens misjonsfelt i desember og fokuserer på folkegrupper som regnes for å være unådd med evangeliet. Her finner du ressurser for å fremme kampanjen!

  

Julekampanjen setter ekstra fokus på de folkegrupper som har få eller ingen lokale troende, de som regnes for å være unådd med evangeliet. Her finner du ressurser til å presentere kampanjen på møter og i andre sammenhenger.

    

Julekampanjefilmen:

Se/last ned filmen for julekampanjen 2023 her.

 

Manus møteleder:

Vi har laget et forslag til hva som kan sies fra scenen for å presentere julekampanjen ifbm. visning av filmen. Slik kan det skapes en større ramme rundt filmen:

Last ned manus

 

Historier:

I dette dokumentet har vi samlet et knippe historier/glimt fra arbeidet som belyser julekampanjen. Historiene benyttes også på giroer og annonser ifbm. kampanjen.

Last ned historier

 

Plakater:

Plakater kan lastes ned nederst på denne siden.

 

Fast-giver-slipp:

Fast-giver-slipp til utdeling (med julekampanjedesign).

Last ned slipp

 

Bønneemner:

  • Be om at flere må få høre og ta imot julebudskapet.  
  • Be for arbeid blant de minst nådde folkeslagene. Be om Guds ledelse og beskyttelse både for de lokale kristne, de lokale ansatte og Misjonssambandet utsendinger.  
  • Be om at julebudskapet må nå inn også i Norge. Be om at vi som kristne kan vise Jesu kjærlighet, særlig overfor de som kjenner på tomhet og fortvilelse i julehøytiden.  

Plakater julekampanjen