Grafisk stjerne

Julekampanjen – «Lyset skinner i mørket»

Julekampanjen erstatter Månedens misjonsfelt i desember og fokuserer på folkegrupper som regnes for å være unådd med evangeliet. Her finner du ressurser for å fremme kampanjen!

  

Julekampanjen setter ekstra fokus på de folkegrupper som har få eller ingen lokale troende, de som regnes for å være unådd med evangeliet. Her finner du ressurser til å presentere kampanjen på møter og i andre sammenhenger.

 

Kampanjesiden:

Nlm.no/jul

På kampanjesiden finner du flere artikler med historier fra misjonsarbeidet og refleksjoner rundt kallet til unådde folkeslag.

   

Julekampanjefilmen:

Her finner du en nyprodusert film til julekampanjen.

 

Skjermplakat lokal Vipps:

Last ned plakat

Powerpoint med plakat for julekampanjen som kan tilpasses med deres lokale Vipps-nummer.

(Standardplakater i .jpg kan lastes ned nederst på denne siden)

 

Manus møteleder

Vi har laget et forslag til hva som kan sies fra scenen for å presentere julekampanjen ifbm. visning av filmen. Slik kan det skapes en større ramme rundt filmen:

Last ned manus

 

Bønneemner

  • Be om at flere må få høre, bli berørt og ta imot julebudskapet.
  • Be for arbeidet i områder som er lukket for tradisjonell misjon. Be om Guds ledelse og beskyttelse i arbeidet. Be for de lokale kristne, de lokale ansatte og Misjonssambandets utsendinger.
  • Be om at julebudskapet må nå inn, også i Norge. Be om at vi som kristne kan vise Jesu kjærlighet, særlig overfor de som kjenner på tomhet og fortvilelse i førjulstiden.

Plakater julekampanjen