Spire i glass med mynter

Fast givertjeneste

Her finner du mer informasjon om hvordan du kan bli fast giver. Som fast giver er du med på å gi mennesker håp for livet og evigheten, og du er med på å gi Misjonssambandet forutsigbarhet i gaveinntektene.

 

Hvordan kan jeg bli fast giver?

Fast givertjeneste er en avtale mellom deg og Misjonssambandet. Det er enkelt å opprette en giveravtale på gi.nlm.no, du kan også kontakte giverkontoret for å få tilsendt et fast giver-skjema på papir.

  

  1. Du kan bli fast månedlig giver til alt Misjonssambandets arbeid, gi.nlm.no/fast
  2. Noen forsamlinger har avtale med Misjonssambandet sentralt om at en del av givertjenesten føres tilbake til forsamlingen, for å dekke utgifter lokalt såkalt fordelt giveravtale, gi.nlm.no/fordelte
  3. Dersom du i stedet ønsker å øremerke din giveravtale til et bestemt formål så kan du velge å gi fast til et felt eller til et prosjekt, gi.nlm.no/prosjekt

Ditt postnummer styrer hvilken region som automatisk blir godskrevet. Eller du kan selv velge godskriving til et misjonsfelleskap du ønsker å støtte.

    

3 % årlig økning

Vil du at gaven din følger forventet pris- og lønnsvekst i Misjonssambandet? Ved å huke av på 3% økning, vil summen du har forpliktet deg på i din giveravtale øke med 3% hver 1. februar. Husk å sette beløpsgrensen på AvtaleGiroen høyt nok slik at ikke hele trekket stopper.

    

Endre giveravtalen / Min side

Ved å logge inn på «Min side» (minside.nlm.no) kan du enkelt endre eller avslutte en giveravtale. Her finner du også en oversikt over dine gaver og kjerneinfo om deg selv. Se veiledning her.

    

Skattefradrag

Det er mulig å få skattefradrag for gaver gitt til Misjonssambandet. For å få skattefradrag trenger Misjonssambandet ditt fødselsnummer. Dette kan oppgis på 22 00 72 00. Også bedrifter kan få skattefradrag forutsatt at organisasjonsnummer er registrert hos oss.

I 2023 er skattefradragsgrensen 25 000 kr.

  

Kontakt oss

Dersom du ønsker å avslutte din faste giveravtale, eller for andre henvendelser knyttet til din giveravtale, ta kontakt med giver@nlm.no eller ring oss på telefon 22 00 72 00 (man-fre 08:00-14:30). Du kan også gjøre en del selvbetjente endringer via Min side, se veiledning her.