Intro header

Intro

Gjør deg klar! I januar blir Superblink til INTRO!

 

Registreringsskjema finner du i bunn av siden

Som vi gleder oss! Annenhver uke vil det komme en ny spennende episode med mye av det morsomme innholdet du kjenner fra Superblink.

 

Vi skal blant annet utforske Bibelen sammen, le masse, bli kjent med nye venner, ha leker og challenges. Og selvfølgelig har vi noen kule overraskelser som du ikke får vite om enda. I tillegg vil du som er abonnent få INTRO-bladet i posten fem ganger i året.

 

Superblink har alltid hatt som mål å fortelle barn om Jesus gjennom medier som best tjener til dette formålet.  Vi har brukt kassetter, CD, DVD, nettside og ikke minst blad. Nå tar vi det naturlige skrittet videre til YouTube, og håper dere blir med og deler videoene slik at enda flere barn kan høre om Jesus!

 INTRO på Youtube!

 

Superblink.no har vært full av fine filmer, superfortellinger og hørespill. Nå vil mye av dette flotte innholdet gjøres enda mer tilgjengelig på YouTube-kanalen NLM ung INTRO

 

Dere som er medlemmer av Superblink

Innholdet på YouTube-kanalen vil bli tilgjengelig for alle helt gratis. Dere som har vært medlem av Superblink har tidligere betalt 485 kr. pr.år for tilgang til nettsiden superblink.no og 8 klubbaviser i året. Fra nyttår stenges nettsiden superblink.no, og deres abonnement vil nå gå over til et rent bladabonnement. Prisen blir derfor redusert fra 485 kr i året til 299 i året.

 

 

Vær på utkikk etter Intro på YouTube fra 15. januar! 

Håkon
Torgeir Henden

 

Bilde av Vegard og Håkon med skranke
Torgeir Henden

 

Bilde av Vegard og Håkon ved scenen
Torgeir Henden

Bli abonnent av INTRO

Betaler du for noen andre?

Hvis du ønsker å gi INTRO i gave eller abonnentet av andre grunner skal betales av andre enn mottaker/abonnent, vennligst fyll inn info om betaler under.

NB! Betaler må være over 18 år gammel.

Vi behandler dine personopplysninger ihht NLMs personvern.
Les mer på nlm.no/personvern.