En menneskemengde som står i kø for å ofre til guder.

Evangelisering i Sør-Amerika

I Bolivia og Peru skjer det mye religionsblanding. NLM samarbeider med den nasjonale kirken om å gjøre verdens Frelser tydelig i Sør-Amerika.

 

DE MINST NÅDDE

Bolivia er preget av stor migrasjon inn til byene. NLM ønsker å følge opp de kristne quechua-talende, især eldre, som er igjen på landsbygda. NLM har siden oppstart hatt fokus på quechua-talende, mange bor langt fra allfarvei og lever under enkle forhold. De fleste lever av jordbruk. Et viktig middel i dette arbeidet er kristne stevner (fiesta cristiana) der folk kommer sammen fra ulike bygder for å synge og høre om Jesus. De lokale setter stor pris på stevnene, de er viktige for deres kristne tro.

 

LOKAL MISJON

NLM ønsker å støtte arbeidet blant de unådde folkegruppene, aymarafolket og quechuafolket, i Peru. Kirken i Peru har vedtatt en stor satsing på nybrottsarbeid, og i 2019 sendte de sine tre første misjonærer. De startet opp i Cusco hvor NLM også har misjonærer. I årene fremover vil de plante fem aymarakirker i området rundt Titicaca-sjøen og en quechua-kirke, samt styrke aymara-kirken i Tacna. Det er også et nybrottsarbeid i utkanten av Arequipa. Tidligere SETELA-studenter vil bli kalt til pastortjeneste og være med på nybrottsarbeidet. I Bolivia jobbes det med planlegging av nybrottsarbeid.

SE VIDEO: Et voksende misjonskall

 

Fakta

Budsjett: Kr 3 mill.

Kontakt: Stedlig representant nlmsoramerika@nlm.no