Sebra beiter på savannen

TID vekst

Her finner du alt du trenger å vite om TID vekst, inkludert målgruppe, målsetting, faglig innhold, pris, søknad og opptak og nyttig reiseinformasjon.

NB! Kan også lastes ned som Word-dokument.

Søknadsskjema finner du på denne siden.

 

TID vekst gir deg mulighet til å bruke 5 uker der du har TID til å komme nærmere Gud og andre mennesker. Du vil få undervisning i bibel og misjon, og temaene «åndelige foreldre», troshistorie og bønn står sentralt. Undervisningen er på norsk. Bibelen er sentral i undervisningen og det er hver dag satt av stille TID til bibel og bønn. Du får mulighet til å oppleve og bli inspirert av misjonsarbeidet i Øst-Afrika gjennom misjonstur til Pokot og Mombasa.

Selv om en ikke er ungdom lenger når en er 50+, så har vi valgt å kalle dette kurset for TID vekst. Dette fordi en fortsatt kan oppleve vekst i livet, i relasjonen til Gud og til sine medmennesker. Noe av fokuset vil være på den viktige rollen denne aldersgruppen har i forsamlinger og fellesskap. I denne fasen i livet sitter en med viktig livserfaring som generasjonene under både trenger og ønsker. 

Selvsagt vil du få oppleve SAFARI i Afrikas rike natur- og dyreliv ved å besøke Masai-Mara nasjonalpark og se den fantastiske naturen i Vest-Pokot.

TID vekst er drevet av Norsk Luthersk Misjonssamband og er lokalisert i Kenya, Nairobi. Nærmere bestemt Misjonssambandets tomt i Karen, som er hovedbase for Misjonssambandets arbeid i Øst-Afrika-regionen.

  

Målgruppen for TID vekst

TID vekst er rettet mot par eller enslige i alderen 50+.

  

Målsettingen for TID vekst

Målsettingen og visjonen for TID vekst er at du skal få bruke TID til å komme nærmere Gud og bli inspirert til tjeneste og misjon. Det blir lagt opp til bibelstudier, undervisning i bibel, misjon og andre tema som er rettet mot det å være en aktiv kristen medvandrer som får bety en forskjell for folk der en bor.

  

Faglig innhold i TID vekst

Tema: Personer i Bibelen, troshistorie, medvandring og åndelige foreldre. Misjonshistorie, misjonstur til Pokot og besøk i slummen. 

  

Bidragsytere på TID vekst

Kommer.

 

Når

TID vekst er 24. oktober til 28. november 2024.

    

Pris

Prisen for 2024 er kr 39 000. Inkludert i dette er overnatting, lunsj og middag på hverdager i Nairobi, misjonsturer og en helgetur!

Det som kommer i tillegg av utgifter er flybillett, visum, vaksiner og reiseforsikring, samt andre aktiviteter du selv ønsker, som f.eks. safari. 

    

Søknad og inntak

Det er mulig å søke på TID vekst fra 11. januar. Deltakerne blir tatt inn fortløpende og vi har plass til 20 stk. Gruppesammensetning og helseutfordringer er også kriterier som blir vektlagt ved inntak.

Søknadsskjema finner du på denne siden.

   

Kontaktinfo

  • Epost: tid@nlm.no
  • Telefon:
    • Elisabeth Heggheim Thorsen: +254 794 251 166
    • Torfinn Thorsen: +254 796 130 313