Bil på savannen i solnedgang

Hva er TID?

Lurer du på hva TID er og om det passer for deg? Her er en kort forklaring.

Alle har et forhold til TID. TID er noe positivt, noe avslappende, noe givende og noe som varer. Enten om du skal på familiebibelskolen, eller vil ha fire/seks ukers opphold i Afrika som ung eller godt voksen, så har dere alle det til felles at dere tar dere TID til å fokusere på det som virkelig betyr noe i livet. Forholdet ditt til Gud, forholdet ditt til familien og ektefellen, og forholdet ditt til deg selv er alle sammen avhengig av at du bruker TID.

 

TID er drevet av Misjonssambandet. Alle kursene er i Nairobi i Kenya på basen til Misjonssambandets arbeid i Øst-Afrika. Gjennom TID får du/dere en pause fra hverdagen i Norge og kan bruke tid sammen og tid med Gud. Det er lagt opp til undervisning i bibelfag, misjon og andre tema tilpasset de ulike kursene.

 

TID har tre ulike kurs:

TID familie. Familiebibelskole over 3 måneder (januar til mars).

TID disippel (25 – 45 år), 6 uker i september og halve oktober.

TID vekst (50+), 4 uker i okt-nov.

 

Hjertelig velkommen som søker på TID!

 

Tidligere TID deltakere sier om oppholdet:

«TID disippel var helt fantastisk. Jeg fikk oppleve mye forskjellig og føler virkelig jeg har fått sett store deler av Kenya. Blandingen mellom reising og undervisning fungerte veldig bra».

«TID familie er blitt et veiskille for vår familie, og det er for oss forskjellige liv før og etter TID».

«TID familie har styrket samhold, gitt oss et nytt perspektiv på livet, fornyet lyst til tjeneste og fornyet tro. Vi har fått et større fokus på tro i hjemmet og vi har fått venner for livet».