
DETTE TRENGER DU
• 4 stk egg
• 3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
• 1/2 ts salt
• 5 dl melk
Slik gjør du:
1. Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn egg. La røren svelle i ca. 15 minutter.
2. Smelt margarin i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
3. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.
Deilige pannepaker - spis plain, eller sammen med bacon
og/eller sukker. Det er en hit med pannekakaer og is til dessert!
Oppskriften er hentet fra matprat.no Pannekaker.pdf