Bilde av Vegard og Håkon ved scenen

intro-konkurransen

Har du sett episode 3 av intro? Tema denne gangen er ‘verdensrommet’ og målet for sendingen er at barna skal vite at verden og verdensrommet er skapt av Gud og at han har kontroll.

Hva med å lage deres egen introinspirerte film i deres kristne felleskap for barn? Det å lage en film sammen kan være en måte å skape tilhørighet og engasjement. Da kan man se seg selv og sitt bidrag som en del av en større enhet. Litt sånn som vi gjerne vil at kristne felleskap skal være for barn. Dette er en super aktivitet hvis man ikke kan møtes fysisk.

 

Alternativ 1. Husket du å ta med dopapir til verdensrommet?

Be barna om å ta en film av seg selv mens de later som om de er i verdensrommet. Tips dem om Håkon og Vegard sin verdensromfilm på intro. Få noen til å kaste en dorull inn til dem fra venstre side og be dem kaste den ut igjen på høyre side. Når du da setter filmene sammen etterpå, ser det ut som at de kaster dorullen til hverandre.

 

Alternativ 2. Lag en andakt sammen

Be barna filme seg selv mens de svarer på spørsmålet- Hva syns du er det flotteste Gud har skapt. Sett sammen filmene etterpå og send filmen tilbake til alle som har vært med.

 

De felleskapene som sender inn filmen sin til intro@nlm.no innen 26. februar er med i trekningen av en overraskelse. NB. Vi kommer ikke til å vise filmene eller bruke dem til noe uten godkjenning fra dere.