Gutter holder bøtter på scenen

Sommertreffklubben Lundeneset

Sommertreffklubben Lundeneset er en klubb som skal hjelpe Sommertreff til å bli bedre!

Hva er Sommertreffklubben Lundeneset?

Sommertreffklubben Lundeneset er en klubb som, sammen med Ledergruppen for Sommertreff, skal sørge for at Sommertreff Lundeneset utvikler seg og blir bedre. Klubben er åpen for alle deltagere og ledere på Sommertreff Lundeneset. Under hvert Sommertreff har klubben et årsmøte der klubben velger et styre som skal representere klubben. Alle som er medlemmer har stemmerett.

Medlemsskapet i Sommertreffklubben Lundeneset må fornyes hvert år. Du vil heller aldri motta noen mailer, telefoner eller lignende fra Sommertreffklubben. Alt av informasjon vil gjøres tilgjengelig her på nettsiden og på selve Sommertreff. Medlemsskapet forplikter ikke til noen som helst aktivitet eller ansvar.

 

Hvorfor skal jeg være med i klubben?

1. Du får 150,- i rabatt på Sommertreff

2. Du får stemmerett på årsmøtene til klubben, som igjen betyr at du direkte kan bli med å påvirke hvordan Sommertreff Lundeneset skal bli videre.

 

Hvordan blir jeg medlem?

Du blir medlem ved å krysse av for dette i påmeldingsskjema når du melder deg på Sommertreff. Medlemsskapet koster 50 kroner.

Sommertreffklubben Lundeneset er en klubb som er registrert i Norsk Luthersk Misjonssamband Region Sørvest og innmeldt i NLM Ung.