Ungdommer lovsynger

Hva er Sommertreff?

På Sommertreff Lundeneset samles det 180 deltagere og mange ledere til en "mini-uke" med ungdomsmøter, bibeltimer, aktiviteter og mye sosialt! Her ser du en liten del av hva som skjer på Sommertreff Lundeneset.

Hvor er Sommertreff Lundeneset?

Sommertreff Lundeneset blir avholdt på Lundeneset innerst i Ølsfjorden i Ølensvåg. Lundeneset er en kristen videregående skole med internat som ligger fantastisk til ved fjorden. I og med at Lundeneset er en internatskole så er det gode rom og fasiliteter til både overnatting, hygiene, møter og aktiviteter.

 

Når er Sommertreff Lundeneset?

Sommertreff Lundeneset arrangeres i slutten av juni, årlig.

Datoer 2021: 27. juni - 1. juli.

 

Hvem kan reise på Sommertreff Lundeneset?

Sommertreff Lundeneset er for deg mellom 13 og 16 år, altså for deg som skal begynne i 8. klasse, og deg som skal begynne i 1. klasse på videregående.

 

Hva koster Sommertreff Lundeneset?

Sommertreff Lundeneset koster 2000 kroner (ikke-medlem) eller 1900 kroner (medlem) for hele oppholdet. Det eneste du trenger å ta med penger til er kiosk og kollekt. I år vil kollekten vår gå til ungGlobal som samler inn penger til NLMs misjonsarbeid for barn og ungdom, både i utland og innland.

Medlemsprisen for Sommertreff Lundeneset gjelder for de som er medlem i Sommertreffklubben Lundeneset. Medlemskapet der koster 50 kroner, men alt dette betales på samme faktura. Det vil da i realiteten si at Sommertreffklubbens medlemmer betaler totalt 1900 kroner for medlemskap og Sommertreff. Du kan lese mer om Sommertreffklubben her.

 

Betaling

Betaling for Sommertreff gjøres på giro som sendes ut i etterkant av stevnet. Det vil ikke være anledning til å betale deltageravgiften på Lundeneset.

Ved avmelding senere enn 2 uker før stevnestart så belastes 250 kroner i gebyr.

 

Hva bør være i kofferten?

Dette trenger du for å overleve en uke på Sommertreff:

  • Sovepose og laken til madrass (det er ikke mulighet for å låne dyne eller pute på Sommertreff)
  • Badetøy, sporty klær (treningstøy), håndklær og ellers vanlige klær (altså sokker, sko, bukse, shorts, genser, jakke, t-skjorte, undertøy osv.)
  • Litt penger til kollekt og kiosk. Du kan benytte både kontanter, kortterminal og Vipps under hele festivalen.
  • Toalettsaker (husk såpe/sjampo også)
  • Bibel

Og ellers hva du måtte ha behov for må du huske på selv.

 

Reglement

På Sommertreff er vi mange, og vi vil at alle skal oppleve at vi har et trygt og godt fellesskap. Vi har erfart at det kan være greit å ha noen retningslinjer slik at alle får det bra. Vi syns det er greit at du og dine foresatte vet om dette på forhånd så kan vi konsentrere oss om å ha det gøy på Sommertreff! Vær så snill og les nøye gjennom dem slik at du vet hva vi forventer av deg som deltaker:

  • Vi forventer at du som kommer har respekt for bygninger og inventar på Sommertreff, og at brannalarm bare skal brukes når det er alvor. Skadeverk og falsk utløsning av brannalarm medfører bot og/eller erstatningsplikt til dem som gjør det.
  • Dette er et rusfritt arrangement. Ingen form for rusmidler er tillatt under Sommertreff.
  • Deltakerne skal være på sine egne rom fra ro og gjennom hele natten.
  • På Sommertreff skal vi behandle hverandre med respekt. Vi har nulltoleranse for psykiske og/eller fysiske angrep mot andre.

Dersom disse reglene ikke overholdes kan det medføre hjemsendelse.

 

Mat og overnatting

På Lundeneset får vi servert de faste måltidene om dagen i matsalen. I tillegg til dette vil vi grille hver kveld. Skulle du allikevel ha behov for mer vil kiosken være åpen flere ganger om dagen. Husk at kiosken ikke selger skikkelig mat. Bare godteri, brus og chips.

Overnatting foregår i internatrom på skolen. Disse rommene har ulik størrelse. Vi forsøker så godt vi kan å legge til rette for at dere får bo med de dere ønsker. Romfordelingen er allerede klar når deltagerne ankommer Lundeneset, så husk å skrive i påmeldingen hvem du vil sove på rom med.

 

Fotografering

Det vil bli tatt en del fotografier under Sommertreff som vi tenker å legge ut på Sommertreffs nettsider og bruke i framtidig markedsføring av Sommertreff. Vi ber om at alle som ikke ønsker å bli fotografert gir beskjed om det på ved påmelding og senest 20. juni. 

 

Transport

I utgangspunktet er det opp til hver deltager hvordan en kommer seg til Lundeneset, men vi setter opp buss fra Sandnes til Lundeneset, tur-retur. Vi legger ut rutetider på den så snart de er klare. Bussen melder du deg på i påmeldingsskjema. Bussen koster totalt 500 kroner tur/retur. 300 kroner én vei.

Trenger du hjelp med hvordan du skal kommer deg til Lundeneset så ta kontakt med oss! Kontaktinformasjon finner du her.

 

Program

Programmet for Sommertreff Lundeneset finner du HER.

Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss! Kontaktinformasjon finner du HER.

Hjertelig velkommen til Sommertreff Lundeneset!