Fotball zoomertreff

Aktiviteter

Sommertreff tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter. Her er aktivitetene fra Sommertreff 2023. Aktiviteter for Sommertreff 2024 kommer snart!

Bibelsmugling

Har du det som trengs for å bli en bibelsmugler? Tåler du et strengt regime? Lagånd, mot, taktikk, utholdenhet, vilje og styrke er nøkkelord for hva du kan forvente. Det er bare å glede seg!

Tid:  tirsdag

 

Fotballcup

Før fotball-VM går av stabelen til høsten, må det arrangeres en like spennende fotballturnering på Sommertreff! Teknisk finesse, saftige taklinger og spektakulære mål er noe av det du kan forvente deg under årets fotballcup – og du kan score mål uten å bekymre deg for om armhulen er offside, med andre ord en VAR-fri turnering! Har du og vennegjengen din det som skal til for å gå helt til topps? Vinnerlaget møter et stjernespekket lederteam i en SUPERFINALE! Det vil også gi premierer og god stemning! Påmelding av lag skjer først når du kommer til Sommertreff.

Tid:  Onsdag

 

Neon Night Cup: Kanonball

I år arrangerer vi som før NEON NATTCUP! Cupen starter kl 00:00 den siste kvelden, og dette er en perfekt anledning til å bruke opp den siste energien du har etter flere innholdsrike dager på Sommertreff! Få med deg gjengen og meld deg på! Vi lover selvfølgelig flotte premier. Hva kan være bedre enn å avslutte festivalen som vinnere av nattcupen? Påmelding av lag skjer først når du kommer til Sommertreff.

Tid:  Torsdag

 

Beach volleyball

Ta med en gjeng og nyt sommersolen og den gode stemningen med en runde sandvolleyball!

Tid:  tirsdag, onsdag og torsdag

 

Fotball

Ta på deg fotballsko, ta med en gjeng og kom i gang med en runde fotball på Lundenesets flotte kunstgress! Det kan bare bli bra, for du kan også ta med deg alle dine ferdigheter og triks til onsdagens fotballcup!

Tid:  tirsdag, onsdag og torsdag

 

Frisbeegolf, kubb og spikeball

En privat frisbeegolfbane, flotte plener og en herlig gjeng med mennesker er blant annet som venter deg på Sommertreff Lundeneset. Hva er vel bedre enn en runde med spill i solen?

Tid:  tirsdag, onsdag og torsdag

 

Vannaktiviteter

Med en utmerket beliggenhet og fantastiske fasiliteter kan Sommertreff Lundeneset tilby kjølige vannaktiviteter, inkludert blob, vannski, tubing, vanntrampolin, bading og ikke minst god stemning! Våre fantastiske ledere vil til enhver tid være tilstede når vannaktiviteter pågår og sørge for at dette går trygt og greit. Så her er det bare å glede seg!

Tid:  tirsdag, onsdag og torsdag

 

Stupekonkurranse

Etter suksessen med fjorårets synkroniserte dykkekonkurranse tar vi opp spillet! Så ta på deg badehetten og bli med på årets lavterskel-sprutkonkurranse! Her er det bare å bruke kreativiteten og finne på de beste triksene som Sommertreff noensinne har sett! Dette lover bare gode vibber!

Tid:  Torsdag

 

Brettspill og chill

Vil du slappe av mens du blir kjent med andre flotte deltakere? Da er brettspill og chill perfekt for deg! Her kan du ty til både flaks og taktikk, uansett lover vi en herlig atmosfære og et perfekt sted for et friskt pust.

Tid:  tirsdag, onsdag og torsdag

 

Dungeons & Dragons

Dungeons and Dragons er et terningspill med historie. En historieforteller tar deltakerne gjennom en fantasiverden der de andre spiller forskjellige karakterer. Her er det egentlig bare fantasien som setter grenser!

Tid:  Torsdag

 

Fun Battle

Et utrolig spennende, kampbasert spill som kombinerer ferdighetene og taktikken til Paintball og Lasertag, med spesiallagde skumballer. Prøv ditt beste for å ta motstanderlaget og bruk barrikadene for å unngå å bli skutt. Høres dette ut som noe for deg? Da er det bare å kose seg!

Tid:  Onsdag

Escape room

Er du flink til å knekke koder, tenke logisk og holde hodet kaldt under tidspress? Uansett om dette er tilfelle eller ikke, er du velkommen til å teste det ut i årets Escape room! Ta med deg vennene dine og dykk ned i mysteriene som skjuler seg i Lundenesets egen kjeller.

Tid : tirsdag, onsdag og torsdag

Med forbehold om endringer.