Blader gjennom året

Leirinfo øst

Her finner du leirbrosjyre, oversikt over hvilke leirer vi planlegger å arrangere i 2024, og mulighet til å melde deg som leder.

Leder?

Mange barn ønsker å komme på leirene våre, og vi er stadig på jakt etter flere ledere. Kunne du tenke deg å være med? Meld deg i dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av et par arbeidsdager.

 

Leiroversikt

Ønsker du en oversikt over kommende leirer, som strekker seg lenger fram i tid enn leirbrosjyra?

På denne sida finner du en oversikt over alle leirer som er planlagt ut 2024. Det kan oppstå endringer. Påmeldingssidene publiseres fortløpende, noen måneder før leir.

 

Leirbrosjyre

Leirbrosjyre vår og sommer 2024
Leirbrosjyre øst høsten 2024:Forsiden på vårens leirbrosjyre. Håvard Jøssang

Her publisereen ny leirbrosjyre med oversikt over leirene som Misjonssambandet øst har satt opp fra august til og med desember 2023. Brosjyren kan gjerne lagres og brukes digitalt, eller du kan skrive den ut i papirformat.

Last ned pdf-versjonen her.

For utskrift i papirformat:

I utskriftsvinduet:

  • Velg «faktisk størrelse».
  • Velg utskrift på begge sider, med vending på kortside.

Brosjyren er ment å bli brettet i tre deler.

Tilsendelse:

Send en forespørsel til ost@nlm.no (merk med «Leirbrosjyre») hvis du ikke selv har mulighet til å skrive den ut og ønsker den tilsendt fra regionkontoret. Vi ønsker å unngå å sende én-og-én, så avtal gjerne med ditt lokale misjonsfellesskap (forening, barnelag, forsamling e.l.) om en fellesbestilling, så kan vi sende flere eksemplarer i én pakke.