Night Games

Night Games 8.-10. klasse

Turneringer, gaming, baking, hobbyaktiviteter og mye mye mer

Velkommen på leir på Solgry!

Night Games - En anderledes leir med program også på nattestid

Her blir du møtt av et flott lederteam som ønsker at du skal få en fin leiropplevelse. En leir med ulike aktiviteter i tillegg til gaming. Det blir samlinger hvor Kristoffer Georg Aase forteller fra Bibelen og kjøkkenansvarlig sørger for mye god mat gjennom helgen.

En trenger ikke drive med gaming for å delta på denne leiren. Det vil bli andre aktiviteter som turneringer, baking, hobbyaktivteter og mye mer. 

Hva skal en ta med?

Laken, putetrekk, dynetrekk/sovepose. Toalettsaker, innesko, drikkeflaske, klesbytte, evt fotballsko og gymsko. Mobil er lov å ha med (følg regler som blir gitt).

Energidrikk, neglelakk, neglelakkfjerner og parfyme er ikke lov å ha med på leiren.

--

For gaming, må en ha med eget utstyr:

Nettverkskabel (5 meter). strømpadde, alle kabler som trengs til pcèn eller konsollen, skjerm, kontroller, headset, tastatur, mus, musematte og alt som du eller måtte trenge for å spille.  Anbefales at spill en ønsker å spille, lastes ned hjemme, og husk at spillene ikke kan ha en aldersgrense høyere enn 12 år!

Discord - Under leiren vil denne plattformen (discord.com) brukes som møteplass for å chatte og snakke med hverandre under spillingen. Ledere kommer også til å være til stedet på denne møteplassen.

--

Kiosk/kollekt: Kiosken vil være åpen flere ganger. Det blir ikke satt noe makspris på ungdomsleirene, men en anbefaler at en ikke bruker mer enn 200kr hele helgen. Det vil også være mulig å gi kollekt til Barnas misjonsprosjekt på en av samlingene.

 

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at

Det er ikke lov med energidrikker.

Mobil er lov å ha med, men det er viktig at du snakker med barnet ditt om å følge reglene for mobilbruk som blir gitt på leirene. I noen tilfeller må vi samle inn mobilene. Om barnet ditt kontakter deg under leiren, og det er noe som er dumt, har hjemlengsel m.m, ønsker vi at du kontakter leirsjef med en gang, slik at vi får beskjed om dette. Det er aller helst ønskelig at barnet kontakter ledere og at vi kan få ringe hjem til dere.

Nedenfor står det noen regler for leirene, som vi ønsker at du snakker med ditt barn om før avreise.

Snakk med barnet ditt før de reiser på leir:

For at alle skal ha en best mulig leir, kan det være lurt å snakke med barnet ditt om god oppførsel på leiren. Det gjelder både vante og nye leirdeltakere.

-        Regler som blir satt skal følges

-        Respekter ledere, og følg beskjeder fra de

-        Respekter andre deltakere (feks. om de ikke ønsker besøk på rommet og ikke bank på dører og løp bort)

-        På noen leirer samles mobilene inn av ulike grunner som kan være vanskelig for deltakere å forstå. Snakk med de om dette.

-        Rommet en får tildelt skal behandles fint og alle på rommet skal være med å rydde det før hjemreise.

-        Når en reiser på leir, kan en bli plassert med barn en ikke kjenner fra før. Snakk      med barnet ditt om dette. Vi gjør så godt vi kan for at alle skal få hvertfall et av ønskene sine, og kontakter dere om vi ser det ikke lar seg gjøre.

-        Vi bruker sko/innesko i matsalen.

-        Energidrikker, parfyme og neglelakk/neglelakkfjerner er ikke lov

-        Ha det gøy og skap gode minner og vennskap

 

 

Faktura blir sendt på mail i etterkant av leiren.

Avmelding

Avmelding fra og med 2 uker før leiren som er relatert til korona blir ikke belastet, andre årsaker belastes med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Avmelding må skje via telefon (09.00-14.00) til Regionkontoret på tlf 51823100.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 24. - søndag 26. februar 2023

Adresse

Solgry ungdoms- og misjonssenter Moldbrekkevegen 83 5550 Sveio